Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lànyok ti mièrt vagytok...

Lànyok ti mièrt vagytok bekèpzeltek? Többi lent

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam, hogy vannak nők akik kifejezetten felsőbbrendünek kèpzelik magukat.

Ha megnèzed, hogy mit tettek le eddig az asztalra akkor azt làtod, hogy a kinèzeten kívül nem sok mindent tudnak felmutatni vagy ha mèg is van ès alà àsol a dolgoknak akkor hamar kiderül, hogy azt nem is ő èrte el, hanem csalàdja vagy a pasija alà tette.

Gondolok itt arra mikor egy nő bekèpzelt mert van lakàsa ès csak olyan pasi jöhet szòba akinek mèg több van. Mikor megkèrdezed tőle, hogy te teremtetted meg a lakàsra valò pènzt, akkor az a vàlasz, hogy az kit èrdekel akkor is csak olyan pasi jöhet szòba akinek több van.

Ugyan ìgy sok nő annyira fent hordja az orràt, hogy zèrò kedvessèg, sokszor ezek az egyedek nem is köszönnek..

Nem àllìtom, hogy minden nő ilyen, de azt àllìtom, hogy vannak bekèpzelt lànyok, nők ma magyarirszàgon ùgy, hogy igazàbòl nincsen mögöttük teljesìtmèny. Ezek a nők mindent pucival ès kinèzettel akarnak elèrni ès èrdekből keresnek pàrt. Nàluk nincs ilyen, hogy szimpatikus vagy nem. Ők azt nèzik, hogy mit van, tehàt a tàrgyak, kinèzet, ruhàk alapjàn vàlasztanak. Csak a külsősèg.

Ti is tapasztaljàtok, hogy egyre több ilyen van ma Magyarorszàgon?

2023. szept. 5. 10:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

Nem is az a baj, hogy vannak ilyen nők, selejt mindig is volt. A nagy baj az az, hogy

1. ma már minden nő ilyen, és ezért a normális férfiaknak esélye nincs barátnőt találni

2. a férfiak is adják alájuk a lovat, mert a gazdag/jóképű pasik ugyanúgy le fogják fektetni őket, ahelyett hogy elhajtanák a francba.

2023. szept. 6. 01:18
 22/24 A kérdező kommentje:

19-es.

Sajàt tapasztalat is. A koràbbi munkahelyeimen rengeteg nővel doldoztam együtt ahol ràadàsul cserèlődtek is az emberek.

A baràtaim ès azok baràtai tapasztalatai.

Ugyan azt tapasztaltuk interneten, munkahelyen, bulikban, balatoni nyaralàs soràn stb..

Erre mindig az a vàlasz, h rossz helyen kerestek.

Mikor vissza kèrdezek, hogy hol kène keresnünk akkor az a vàlasz, hàt nem tudom, ahol normàlis nők vannak.

Hol vannak a normàlis, szèp nők?

Nem tudom..

2023. szept. 6. 08:13
 23/24 anonim ***** válasza:
70%

2-es vagyok.

„Erre mindig az a vàlasz, h rossz helyen kerestek.”

Ez ilyen tipikus női sablonválasz, amivel sok mindent nem lehet kezdeni, ahogy a legtöbb női válasszal sem ebben a témában.

Nyilván egyik nő sem fogja azt mondani, hogy „igen, a férfiak 10-20%-ából válogatok, igen bejönnek a tapló macsó férfiak”.

Ahogy a 21-es is írta, az a fő probléma, hogy tényleg ilyen ma már a többsége: báj, nőiesség semmi, átlagos szellemi képességek, arrogancia, „hobbim az utazás”. Jobb esetben makognak angolul, van egy nem túl piacképes diplomájuk.

Mondjuk szerintem ez ezen az oldalon is látszik, hogy pl. a Sunshinedoll-féléknél, értelmes gondolatuk nem nagyon van, de borzasztóan arrogánsak, gúnyolódók. Sajnos ismerem az ilyen tipikus irodista nőket a munkám miatt.

A 20-as 30-as nők nagy része konkrétan annyi tud, hogy nő. Pózol, mosolyog a facebookon, instán, és ennyi.

Ráadásul – ahogy írtam is – az a tapasztalatom, hogy már sokuk már lenézi a férfiakat, a legjobb teljesítményt mindig a férfiak hozzák, mind a munkahelyemen, mind magánéletben. És ha nem lennének nők, éhen halnának.

2023. szept. 6. 08:44
 24/24 A kérdező kommentje:

23-as

Egyetèrtek.

Annyi kiegèszìtès, hogy èn nem halnèk èhen, ha nem lennènek nők pont azèrt mert megtanultam főzni, hogy ezt ne tudjàk többet a fejemhez vàgni.

A legnagyobb bajnak azt tartom, hogy a nők ezeket a kritikàkat meg sem akarjàk hallani. Vagy elgondolkozni azon, hogyha ennyi pasi ezt mondja akkor biztos, hogy van igazsàg alapja.

Ehelyett àllandòan tàmadàsba lendülnek, főleg azok a nők akikre ez nem is vonatkozik.

Akikre vonatkozik azok meg gùnyos vàlaszokat ìrnak nevetö simle-al ès azt a làtszatot mutatjàk, hogy ùgy sem tudsz mit csinàlni tovàbbra is ki fogjuk hasznàlni a pasikat ès le fogjuk hùzni őket pènzzel. Mind ezt puncival ès kinèzettel.

2023. szept. 6. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!