Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lànyok ti mièrt vagytok...

Lànyok ti mièrt vagytok bekèpzeltek? Többi lent

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam, hogy vannak nők akik kifejezetten felsőbbrendünek kèpzelik magukat.

Ha megnèzed, hogy mit tettek le eddig az asztalra akkor azt làtod, hogy a kinèzeten kívül nem sok mindent tudnak felmutatni vagy ha mèg is van ès alà àsol a dolgoknak akkor hamar kiderül, hogy azt nem is ő èrte el, hanem csalàdja vagy a pasija alà tette.

Gondolok itt arra mikor egy nő bekèpzelt mert van lakàsa ès csak olyan pasi jöhet szòba akinek mèg több van. Mikor megkèrdezed tőle, hogy te teremtetted meg a lakàsra valò pènzt, akkor az a vàlasz, hogy az kit èrdekel akkor is csak olyan pasi jöhet szòba akinek több van.

Ugyan ìgy sok nő annyira fent hordja az orràt, hogy zèrò kedvessèg, sokszor ezek az egyedek nem is köszönnek..

Nem àllìtom, hogy minden nő ilyen, de azt àllìtom, hogy vannak bekèpzelt lànyok, nők ma magyarirszàgon ùgy, hogy igazàbòl nincsen mögöttük teljesìtmèny. Ezek a nők mindent pucival ès kinèzettel akarnak elèrni ès èrdekből keresnek pàrt. Nàluk nincs ilyen, hogy szimpatikus vagy nem. Ők azt nèzik, hogy mit van, tehàt a tàrgyak, kinèzet, ruhàk alapjàn vàlasztanak. Csak a külsősèg.

Ti is tapasztaljàtok, hogy egyre több ilyen van ma Magyarorszàgon?

2023. szept. 5. 10:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok.
2023. szept. 5. 10:10
 2/24 anonim ***** válasza:
17%

A kifejtésben gyakorlatilag meg is válaszoltad a kérdést.

A legtöbb területen a nők felé lejt a pálya, ráadásul tombol a feminizmus.

De a fő ok: egy 30 alatti nőt a férfiak többsége lefektetne, ezért óriási előnyben vannak szinte mindenhol. Elég egy egyszerű kép, és jön 200 like. Persze hogy megnő az egójuk. Nagyon ritka, hogy egy magyar nőnek érdekes személyisége van.

Egyébként igen, nekem is a tapasztalatom, hogy még az értelmesebb nők is sokszor segítségül hívják a kinézetüket, és bocs, de nem látom, hogy megközelítenék az legértelmesebb, legtehetségesebb férfiak szintjét.

2023. szept. 5. 10:14
 3/24 anonim ***** válasza:
86%

Mindkét nemnek megvan a maga "alja rétege"...

A férfiak közül meg csomó azt hiszi, hogy a nő dolga a mosás, főzés, takarítás, gyereknevelés, mindez persze munka mellett.

2023. szept. 5. 10:20
 4/24 anonim ***** válasza:
62%

Bántja a szemet hogy nem tudsz írni a billentyűzeteden. Hol jobbra, hol balra dőlnek az ékezetek.

Amúgy nem mindegy neked? Aki beképzelt azt szard le. Vagy neked pont ezek a lányok kellenének barátnőnek? Ha lenne lakásod meg pénzed, már repülnél is rájuk? Törődj a kedves, szerény emberekkel. Lehet hogy ők nem a topmodell kinézetűek lesznek. Nyilván az a beképzelt, aki azt látja hogy pusztán a puncija miatt bomlanak utána a gazdagabb faszik.

Nem, nincs egyre több ilyen. Csak egyre több ember életkeptelen snowflake, aki nem képes helyén kezelni az igényeit és megsértődik ha átlagos srácként nem ugrik az ölébe a palvinbarbi.

2023. szept. 5. 10:46
 5/24 anonim ***** válasza:
25%

Én is pont ezt tapasztalom.

Most a pénzre hajtó diszkós, dohányboltban dolgozó csajokat hagyjuk. Annak majd jön a BMW-s srác, aki részegen néha még éri, aztán 2 gyerek után szépen lelép.

Társkeresőkben látom, hogy sok csajhoz oda van írva, hogy az IQ szexi. Aztán beszelgetsz vele 10 percet és kiderül, hogy kábé meseországban él. Olyan gondolatai vannak, mint egy ovis gyereknek.

Van még ugye a 40 éves komoly kapcsolatot kereső nő, aki még persze 44 éves majd szeretne szülni egy gyereket. A szülésbe vagy ő hal bele, vagy a gyerek lesz gyógyíthatatlan beteg.

Ezek persze az elmúlt 20 évben egy forintot sem raktak félre, persze a világot bejárták. Max az fordulhat elő, hogy valami előző házasságból maradt annyi, hogy tudott venni egy garzont.

Szóval nem értem őket. Miért kell lenézni nekik a férfiakat, mikor a legtöbb esetben tényleg nem tudnak sok dolgot felmutatni.

Azt nem is mondtam, hogy velünk, férfiakkal versenyeznek. Lehet tudni, hogy miért? Legyenek nők! Boldogok lesznek. Szeretni fogjuk őket.

2023. szept. 5. 10:52
 6/24 anonim ***** válasza:
68%

Ez egy ilyen társadalom(világ) ahol az állatok a képességeket nézik emberek meg az esztétikumot és az anyagiakat:

(azért mert ebben a világban az ember elszakadt a természettől és a rendszerre aminek a része attól függ az élete, ha nincs pénz mehetsz a híd alá vagy a melegcsövek mellé és akkor te leszel a csőves.)

Állatok azt választják aki a:

leggyorsabb, legerősebb, legokosabb, ... (mert a természettel élnek együtt és tőle függ az életük)

Emberek meg azt választják aki a:

Leggazdagabb, legszebb és kész, (mert a rendszerben élnek és attól függ az életük)

Szerintem ebben semmi rossz nincs!

Ez a rendszer velejárója.

Anyagi, értelmi, szellemi és morális szintednek megfelelő nővel akarj megismerkedni ne pedig olyanokkal akik nél nincs esélyed.

Betonba nem verünk rajzszöget.

2023. szept. 5. 11:00
 7/24 anonim ***** válasza:
37%

Igazad van kérdező.

Van pár nő akit ismerek,és teljesen nagyképűek,lenézik a férfiakat is.

Két csaj ismerősöm,21-23 éves korukban kaptak (most már 30 év körüliek) egy-egy kertes házat, hozzá autókat.

Mindketten el vannak szállva maguktól.

A munkahelyemen is van pár kis csitri, kb 25 évesek, akik totál fent hordják az orrukat.

Csakhogy nincs mire.

2023. szept. 5. 11:02
 8/24 anonim ***** válasza:
8%

Ennek a kivetlelvel: Szerintem ebben semmi rossz nincs!

Egyetértek.

Nagyon is rossz, hogy két lábon járó cégként kell érvényesülni ebben a világban.

Ez olyan, mint egy nagy kapzsi(használhattam volna mást is) társasjáték, amiben mi vagyunk a bábuk.

2023. szept. 5. 11:03
 9/24 A kérdező kommentje:

2-es.

Teljesen egyetèrtek!

2023. szept. 5. 11:20
 10/24 anonim ***** válasza:
55%
De nem értem. A nők nem kedvesek, nem érdekesek, buták, a szépségük meg nem értek. Akkor tulajdonképpen meleg vagy?
2023. szept. 5. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!