Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigány lányok beképzeltek?
Figyelt kérdés
Én cigány fiú vagyok és kevésbé vagyok szép már próbálkoztam egy pár cigány lánnyal de mind úgy fejezte ki magát hogy én csúnya vagyok próbálkozztam egy magyar (paraszt) lánnyal és úgy néz ki hogy neki bejövök2021. okt. 9. 15:30
1/25 anonim válasza:
Nem volt dolgom még cigány lánnyal, de a magyarok közt is van beképzelt bőven.
2/25 anonim válasza:
ez kicsitt rasszista ez a kérdés mert nem lesz feltétlenül valaki beképzelt mert cigány.De amúgy az összes ember tud segfej lenni csak van aki gyakrabban és jobban az. az emberek nem annyira jó létformák ... kicsitt romlott ez a világ
3/25 A kérdező kommentje:
Én normális roma vagyok! Nem lopok meg ilyenek
2021. okt. 9. 16:38
4/25 A kérdező kommentje:
De ez sem a származástol fugg
2021. okt. 9. 16:38
5/25 anonim válasza:
Gondolom a paraszt miatt kaptad ezt az üzenetet. Én fehér nő vagyok cigány férfival az oldalamon, így én értem a parasztozást :D
Szerintem 50-50% az esély, de a fehér lányoknak a családja legyél akár milyen jó ember is, nehezebben fog befogadni és/vagy többet fog várni tőled amolyan sztereotípia rombolásképp, mint bármelyik másik lányuk fehér párjától.
6/25 anonim válasza:
Voltam együtt sok roma lánnyal, ilyen téren van bajuk azt meg kell mondani, de volt olyan is aki kifejezetten szerény volt. Szóval itt sem nagyon lehet általánosítani.
7/25 anonim válasza:
7 vagyok, igen ez mind elmondható volt az összes fehér mamahotel srácról:)
A cigány férfi pedig tejben vajban fürdet akár lelki, akár anyagi akár bármilyen téren, én nem, fogva sem tart, mindenki oda megy ahova és amikor akar :D
10/25 anonim válasza:
Beképzeltek és primitivek,egy tisztességes és kúlturált cigány családot ismerek, azok is jehova tanúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!