Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigány lányok beképzeltek?
Figyelt kérdés
Én cigány fiú vagyok és kevésbé vagyok szép már próbálkoztam egy pár cigány lánnyal de mind úgy fejezte ki magát hogy én csúnya vagyok próbálkozztam egy magyar (paraszt) lánnyal és úgy néz ki hogy neki bejövök2021. okt. 9. 15:30
21/25 A kérdező kommentje:
Persze értem én...
2021. okt. 11. 05:18
22/25 anonim válasza:
Paraszt mi? Használd inkább a jobb kezed vagy a balt. A cigányok miért parasztozzák a magyarokat? Takarodjatok inkább vissza Indiába a mocsokba!
23/25 anonim válasza:
Juj 22-es most elképzelem ahogy megírtad ezt a kommentet és csak nevetni tudok...
Egyébként te honnan tudod hogy a felmenőid honnan vannak ? Így te sem vagy "fajtatiszta" hahaha
Minek mennének vissza Indiába? Bolond vagy ?
Ez már lejárt szöveg,kérlek kreálj valami mást. KÖCCI haha
24/25 anonim válasza:
23 India a humánusabb megoldás. Azért azt írtam. Pusztán jóindulatból. Én inkább gázkamrába küldeném az összes kormost. Oda valók mind kivéve azt a 10%-ot aki azért becsületese beilleszkedik. Nem parasztozza a magyarokat. Meg nem ver agyon 5 fős bandáva védtelen idős embereket 5000 Ft-ért. Kár, hogy a németeknek nem volt idejük befejezni a nagy programot. Sok selejtből kevesebb lenne.
25/25 anonim válasza:
Kedves 24.
Ilyen emberiséggel te vagy oda való... Én az olyanokat küldeném mint te is vagy...
Jó oké hogy vannak ilyenek és olyanok de egyiksem érdemel halált!!!!!
Az olyanok mint viszont te is vagy... Gondolkozz el magadon
.. Mert szégyen vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!