Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen beképzeltek a mai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martin02020 kérdése:

Miért ilyen beképzeltek a mai lányok?

Figyelt kérdés
Senki nem ír vissza facebookon és ennek az oka szerintem az hogy csak pár ember likeolja a képeim.. Nem hittem volna hogy a mai lányok ennyire visszataszítóak.. Pedig én még pár ember véleménye szerint jól is nézek ki..
2018. júl. 22. 19:04
1 2
 1/14 October15 ***** válasza:
81%

ASD ASD ASD ASD. Az nem jutott eszedbe, hogy azért nem írnak vissza mert nem tetszik nekik ha egy random emberke rájuk ír a semmiből? :D Hagyjál már a hülyeségeiddel, hogy a like-ok miatt nem írnak vissza.. mondjuk ez akkor sem lenne beképzeltség.

26F

2018. júl. 22. 19:06
 2/14 October15 ***** válasza:
64%

Jaaaaaaa hát persze.. :D Ha ennyire "tudod" az okát akkor mit keresel itt? Azt vártad, hogy kéz a kézben fogunk szidni olyan lányokat akikről nem csak, hogy mi de te sem tudsz a világon semmit sem? :D

Persze lesz 1-2 istenbarma aki beszáll ebbe de előtte azért a nagy elméletedet még ők is kiröhögik majd.

Screenshot time, üdvözöllek a hülyeség paradicsoma csoportban. :D

2018. júl. 22. 19:11
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Én se válaszolnék csak úgy egy random embernek. Egyből tiltani szoktam őket. Szerintem ez a normális. Honnan tudnám, hogy az vagy, akinek mondod magad?
2018. júl. 22. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Szemét kecik, és még szét se dobják a lábaikat parancs szóra... Hová fajulhat még a világ?
2018. júl. 22. 19:13
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
Van vagy 9 lájk a profilképemen 😂😂😂 17l
2018. júl. 22. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha annyira jól néznél ki, akkor nem neked kellene rájuk írni :D Logika
2018. júl. 22. 19:27
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Adom az eddigi válaszolókat, egy idegen embernek én sem írnék vissza, maximum akkor, ha az adatlapja alapján szimpatikus lenne. Engem k@rvára nem érdekel, hogy hány lájk van az illető profilképén, se semmi ilyen hülyeség. Ez csak azokat izgatja, akik a virtuális kis világukban ragadtak valahol. Nem kéne kiakadni ilyen kreténségeken, inkább gondolkozz el, hogy vajon miért ilyenek veled az emberek. :)
2018. júl. 22. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

1. Nem vagy jó pasi, mert akkor a nők nyomulnának és te válogatnál.

2. Ezek a hūlye közösségi oldalak rendkívül károsak. Tök ronda embereknek nyaliznak a spanok, hogy milyen szépek, csinosak. Nyílván el is hiszik. Magasra teszik a mércét. Ezért a hozzájuk illőket meg sem látják, mert azt hiszik jár nekik a szép partner, az ostoba és hazug dicséretek miatt.

Királylánynak hiszik magukat átlagos vagy annál rondább nők is.

2018. júl. 22. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
44%

Úristen mennyi rosszindulatú bunkó ember...

Na de: Hogyha csak úgy bejelölted őket és nem ismered őket élőben akkor azért nem írnak vissza.

Ha ismered őket élőben is akkor meg csak nem jössz be nekik.

2018. júl. 22. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha SENKI sem ír vissza, akkor talán el kéne gondolkodni, hogy benned van a hiba...mellesleg én is megőrülök már alapjáraton attól is, ha valaki facebookon nyomul. Egyrészt NEM társkereső, hanem az ismerősökkel való kapcsolattartásra való, másrészt ha meg élőben nem beszélgetsz el jól velük, ne csodálkozz, hogy neten pláne megőrülnek. Ja és ez normáliséknál teljesen független a retkes likeok számától. Nem is tudom, hogy képes valaki ebben mérni magát, pláne mikor nincs is sok ismerőse, de 500-at várna el. Érdekes módon én alig 300 ismerőssel és 50-60 like-al elvagyok, de az sem érdekelt, amikor 30-at kaptam.

Na lehet jönni a beképzelt vagy-szöveggel. Bár csak mondom, hogy az ilyen szintű negatív általánosítás ritka szánalmas.

És elnézést a bunkó stílusért, de iszonyat rosszul esik, mikor valaki a létező összes csajt egy kalap alá veszi. Az ilyen emberek már annyira tele vannak gyűlölettel még olyanok felé is, akik soha nem ártottak nekik, hogy már nem is csodálom, hogy senki nem akar foglalkozni velük.

2018. júl. 22. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!