A lányok nem beképzeltek egy kicsit?
Figyelt kérdés
Ha ránézek egy lányra, fiatal nőre hirtelen elfordul, másfele néz, sokszor olyan nagyképű tekintettel. Ha beszélgetésnél közvetlen vagyok (laza, kedves, de nem bizalmaskodó), morognak, mérgesen néznek.
Viszont fordított esetben, ha kedvesek velem vagy mosolyognak rám, akkor nem értik, hogy én miért csodálkozom vagy vágok gyanakvó képet.
2014. júl. 19. 11:51
1/33 anonim válasza:
morognak? nem bolháskutyákkal dumáltál?
2/33 anonim válasza:
Nem, nem azok. Te vagy fura. De rohadtul.
3/33 anonim válasza:
Csak annyira, amennyire a fiúk.
4/33 anonim válasza:
Melyikekre gondolsz a 3,5 milliárdból egészen pontosan?
5/33 anonim válasza:
Több lány beképzelt mint fiú... higgyétek el
6/33 anonim válasza:
7/33 anonim válasza:
Nektek alanyi jogon jár a p|n@, vagy mégis mi a fenét képzeltek ti??? Lehet itt fikázni ezerrel, de ha nem vagytok normálisak, akkor nem fogtok nőhöz jutni, max. fizetőshöz, de még ahhoz se.
8/33 anonim válasza:
Én sem szeretem, ha bámulnak az utcán, vagy nyílt helyen. Elfordulok. Nincs kedvünk beszélgetni, ismerkedni. Kész, pont. Fogadjátok el, és ne bennünk keressétek a hibát, ha nem állunk szóba veletek. Nem kötelességünk.
9/33 anonim válasza:
Látványosan bámulsz, folyik a nyálad = szociálisan visszamaradt kocka vagy. Ilyen egyszerű.
10/33 anonim válasza:
"Látványosan bámulsz, folyik a nyálad"
Te se láttál még valódi szociálisan visszamaradt kockát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!