A lányok nem beképzeltek egy kicsit?
Figyelt kérdés
Ha ránézek egy lányra, fiatal nőre hirtelen elfordul, másfele néz, sokszor olyan nagyképű tekintettel. Ha beszélgetésnél közvetlen vagyok (laza, kedves, de nem bizalmaskodó), morognak, mérgesen néznek.
Viszont fordított esetben, ha kedvesek velem vagy mosolyognak rám, akkor nem értik, hogy én miért csodálkozom vagy vágok gyanakvó képet.
2014. júl. 19. 11:51
31/33 anonim válasza:
Itt hol van nőgyűlölet a kérdésben? Ez maximum téves általánosítás.
32/33 A kérdező kommentje:
Úgy látom egy hölgy túlságosan beleélte magát a kérdésbe.
Igaz, hogy nem írtam a kérdés alá, hogy nem minden lányra vonatkozik és azt sem, hogy akinek nem inge...
De én ezt vettem észre a környezetemben több esetben is, (nem általánosítok) és ezek szerint a gép előtt is ülnek ilyen "kedvesek".
/Amúgy meg egy szóval sem említettem, hogy nem áll szóba velem egy lány sem./
2014. júl. 19. 18:29
33/33 anonim válasza:
Szerintem a fiúknak beképzeltebbbek kéne lenniük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!