Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "partizó" lányok miért beképzeltek, és buták? Tényleg olyan jó csajok, mint amilyennek tartják magukat?
Általánosítás: Én akiket ismerek és folyton a bulizáson jár az eszük,(jól is teszik, Szülők pénzén) azok mind ilyen buta beképzelt "én vagyok a legjobb csaj" felfogásúak. Bunkók is, lenézőek másokkal, tiszteletlenek.
Rázzák magukat az ütemre, cigi, berúgás.
Most leírtam a fiatalság 70% át, de na... értitek...
Miért bunkók ezek a lányok? Máson nem jár az eszük mint a fesztiválokon, a bulizáson. Miért beképzeltek?
Rajtuk van csomó smink, kiöltöznek mintha striptease bárba mennének, és idétlenül viselkednek. Azt hiszik ők a legjobb csajok.
Jogosan? Tényleg annyira bejön ez a srácoknak?
Miért beképzeltek?
Azért mert nekik "van mire" nagyképűsködni... Arra verik magukat hogy minden hétvégén 5-6 pasi megbssza őket és ezért már azt hiszik hogy ők jó nők...
Miért buták?
Azért mert anyuci, apuci elkényezteti és leszarja hogy apuci és anyuci sem él örökké hogy őt pénzelék ezért nem foglalkoznak semmivel...
Jogosan?
Nem!!
Bejön?
Nekem egyáltalán nem!! Utálom az ilyen lányokat...
17/F
Kapcsolat céljából nem hinném. De egy-két menetre tökéletesek. Azért vannak úgy elájulva maguktól mert sok pozitív visszajelzést kapnak, hogy ők mennyire szépek, mert hát mikor valaki befűzi őket előtte azért bókolni kell nekik. Végig megy rajtuk fél város és ettől érzik magukat olyan jónak ők a partybitch-ek :D
Én is járok elég gyakran bulizni látom mi folyik ott de én a maradék kb. 10%-át képviselem szóval távol áll tőlem ez a viselkedés, az ilyen lányoktól rosszul vagyok.
Miért beképzeltek? mert eszkortok
Jogosan? szart
Tényleg annyira bejön ez a srácoknak? Nem én momentán gyűlölöm a tucat embereket.
miért buták? gondolj bele egy dögös csaj vagy aki pénzt tud szerezni azzal hogy igénybe veszik a testét......miért gondolkodjon és dolgozzon ha így is pénzhez jut.
Amúgy meg ne irigykedj rájuk ők még arra sem érdemesek, hogy te ember számba vedd őket (tisztelet a kivételnek). 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!