Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen beképzeltek a mai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martin02020 kérdése:

Miért ilyen beképzeltek a mai lányok?

Figyelt kérdés
Senki nem ír vissza facebookon és ennek az oka szerintem az hogy csak pár ember likeolja a képeim.. Nem hittem volna hogy a mai lányok ennyire visszataszítóak.. Pedig én még pár ember véleménye szerint jól is nézek ki..
2018. júl. 22. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Előző kommentelő tökéletesen kifejtette a véleményemet. Respect.
2018. júl. 22. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Bekepzelt?? Akkora onbizalomhianyom van, mint a haz! Amugy ha ismeretlen csajokra irogatsz ra, akkor nem igazan meglepo, ha nem irnak vissza egy idegen sracnak, en sem tennem. Meg ha azert nem irnak vissza, mert nem tetszel nekik, abbol sem az kovetkezik, hogy “visszataszitoak”..
2018. júl. 22. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:
6%
Én dettó ugyanígy vagyok, csak én a fiúkkal. Beképzelt mindkét nem, ez az igazság.
2018. júl. 22. 21:46
 14/14 anonim válasza:
67%

Én sem szeretek facebookon beszélgetni és én sem szoktam vissza írni senkinek hacsak nem találkoztunk már.....minek írjak vissza?

Engem nem érdekel a szia mizu duma.

És ettől még nem vagyok beképzelt , Drágám.

2018. júl. 23. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!