Miért ritka hogy a fiatal lányok kedvesek, közvetlenek? Miért inkább az a jellemző rájuk hogy maguknak valók, beképzeltek és lekezelőek?
Pont azért, mert ha kedves vagy, akkor a hozzád hasonló nekiáll nyáladzani.
A férfiaknak meg mind lesütött szemmel kéne járkálniuk, nem nézelődni. Mert nekem meg az tetszene.
Az átlag magyar is beképzelt, nem csak a nők. A magyar nők (és férfiak) általában önbizalomhiányosak, és ezt nagyképűsködéssel próbálják ellensúlyozni.
A másik meg az, hogy átlag nő megszokta, hogy körberajongják a férfiak, ezért nem is szorul rá, hogy kedves legyen. Majd ha öregszik, kedvesebb lesz (vagy frusztrált és még bunkóbb). Az biztos, hogy 30 után vége a kánaánnak.
No meg minél Keletebbre mész Európában, annál jellemzőbb, hogy a nők beképzeltek és külsejükkel akarnak érvényesülni.
Azért nem vagyok mindenkivel kedves, mert félreértik. Sok pasi azt hiszi, ha egy lány szóbaelegyedik vele, rámosolyog, akkor már lehet nyomulni, randit kérni.. stb. Én pl szeretek barátkozni, de többször belefutottam abba, hogy pár hónap után közli az illető, hogy belém szeretett. Részemről pedig ez nem kölcsönös. Rohadtul nem szeretek megbántani másokat, de ugye ilyenkor kénytelen vagyok visszautasítani. Van aki elfogadják, de már nem olyan a kapcsolatunk, mint előtte, van akivel többet nem is beszéltünk és volt olyan is, aki nekem esett, hogy miért húztam az agyát, közben nem is. Csak eszélgettünk fesztelenül mindenről.
Szóval én ezért nem vagyok mindenkivel kedves, mert már még szívtam vele párszor. Pedig jófej emberkék voltak, de kapcsolatot nem akartam/akarok velük, mert már megvan a párom, csak szeretek más emberekkel is megvitatni dolgokat.
Már bocs, de miért kellene mindenkinek kedvesnek és aranyosnak lennie? Ha nincs olyan hangulata akkor nem lesz kedves. Ha nem a mosolygós típus akkor nem fog mosolyogni. Ha ráerőltetjük mindenkire hogy "legyél kedves és mosolygós akkor is ha a buszon jössz anyád temetéséről" akkor annyit érünk el hogy több mentális és lelki baja lesz az embereknek mert az elfojtott érzelmeiket nem mutathatják ki.
A lányok is emberek, mindegyiknek más az ingerküszöbe. Van, aki 0-24-ben tud dolgozni és még mindig kedves. Van akinek két óra után elege van az erőltetett vigyorgásból.
Senkinek sem KELL valamilyennek lennie csak azért mert neked ez nem tetszik főleg olyan helyen ahol amúgy semmi közöd hozzá, hogy milyen a hangulata és milyen képet vág. Buszon, villamoson, mindenhol...miért? Csakhogy te jobban érezd magad? És mi van a lánnyal akinek aznap semmi kedve mosolyogni, semmi kedve tök ismeretlenekkel jópofizni? Le van tojva, a lényeg hogy te ne pisild össze magad amikor odamész hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!