Lànyok ti mièrt vagytok bekèpzeltek? Többi lent
Többször tapasztaltam, hogy vannak nők akik kifejezetten felsőbbrendünek kèpzelik magukat.
Ha megnèzed, hogy mit tettek le eddig az asztalra akkor azt làtod, hogy a kinèzeten kívül nem sok mindent tudnak felmutatni vagy ha mèg is van ès alà àsol a dolgoknak akkor hamar kiderül, hogy azt nem is ő èrte el, hanem csalàdja vagy a pasija alà tette.
Gondolok itt arra mikor egy nő bekèpzelt mert van lakàsa ès csak olyan pasi jöhet szòba akinek mèg több van. Mikor megkèrdezed tőle, hogy te teremtetted meg a lakàsra valò pènzt, akkor az a vàlasz, hogy az kit èrdekel akkor is csak olyan pasi jöhet szòba akinek több van.
Ugyan ìgy sok nő annyira fent hordja az orràt, hogy zèrò kedvessèg, sokszor ezek az egyedek nem is köszönnek..
Nem àllìtom, hogy minden nő ilyen, de azt àllìtom, hogy vannak bekèpzelt lànyok, nők ma magyarirszàgon ùgy, hogy igazàbòl nincsen mögöttük teljesìtmèny. Ezek a nők mindent pucival ès kinèzettel akarnak elèrni ès èrdekből keresnek pàrt. Nàluk nincs ilyen, hogy szimpatikus vagy nem. Ők azt nèzik, hogy mit van, tehàt a tàrgyak, kinèzet, ruhàk alapjàn vàlasztanak. Csak a külsősèg.
Ti is tapasztaljàtok, hogy egyre több ilyen van ma Magyarorszàgon?
5-ös.
Bàntja a szememet, hogy vèded a nőket ès nem vagy objektìv.
Had vàlasszak màr olyan nőt aki nekem tetszik.
Ilyen alapon a nők ne akarjanak pènzes pasit, hanem teremtsèk meg maguknak azt a pènzt amit a pasitòl elvàrnak..
Persze nincsen egyre több ilyen nő..
Hasonlìtsd màr össze a 90-es èveket a mostani èvekkel..
Ja de te nő vagy ìgy ezt le fogod tagadni.
De akkor kényszerítenéd a nőket hogy veled legyenek? "Válasszak amilyet akarok" normális vagy? A nők nem szelet csokik a polcon hogy kedvedre válogathass belőlük.
Ja nő vagyok. De ha állítasz valamit, akkor arra kérek bizonyítékot. Van kutatás, statisztika amit esetleg tudsz linkleni arról amit írsz?
Amúgy a dolog bazi egyszerű. Szex. A nőknek nem annyira létszükséglet, sokszor akkor sincs orgazmusuk ha amúgy van faszijuk. Ha meg nincs megfelelő pasi, vígan elvannak egyedül egy vibrátorral. Szóval ha a nőknek túl nagyok az igényeik, egyre inkább a magányt választják mint a megalkuvást. Egy férfi viszont frusztrált lesz ha túl sok ideig csak a marka van. Tehát ha választhat a magány és a megalkuvás között, akkor azt az opciót választja amin van punci. Régebben annyi volt más, hogy a nők nem dolgozhattak, ezért az egyedüllét nem volt nekik opció. Ma már az. Így egyre több csávó is egyedül fog maradni, akik ezt a bennük dúló tesztoszteron miatt nehezebben viselik.
6-os pontosan.
Tegyük fel van egy pasi aki önerőből vesz egy kis lakàst meg egy közèp kategòriàs autòt.
Oo hàt a nőknek ez nem elèg mert pici a lakàs ès a kocsi sem luxus..
Ha vissza kèrdezel, hogy ès te mit tudsz önerőből felmutatni?
A vàlasz kb ez szokott lenni: Ja semmit, de èn nő vagyok ezèrt nekem jàr a kedvezmèny ès el kell nèzni nekem. Magyarul a nőnek több joga van ès több jàr neki a semmire a nők szerint.
Miközben belül egy nagy üressèg van, semmi èrtèk.. a cèl csak talàlni egy vagy több pasit akinek el lehet költeni a pènzèt..
11-es te nagyon buta vagy.
A jelensègről beszèlek, hogy egyre több olyan nő van ski a kinèzeten kìvül semmit nem tud felmutatni mèg is bekèpzelt ès ùgy nèzi le a fèrfiakat mi tha egy kèt làbon jàrò lexikon lenne..
A jelensègről beszèlek ès nem a sajàt szemèlyes èletemről!!!!!
Megkèrdeztem, hogy màs is taoasztalja e ezt, hogy egyre több az ilyen.
Erre ide jössz èrtetlenkedni.
14-es.
Akkor szerinted a fèrfinek nincs joga vàlasztani sem csak a nőknek.
A nő nem egy csoki akit le veszel a polcròl, a pasik szerinted azok. Ha egy nő kinèz magànak egy pasit akkor annak kötelező vele lenni mèg akkor is ha a pasinak nem is tetszik mert hàt ezt dobta a gèp ès mert szerinted a nőknek több joga van alanyi jogon mint a fèrfiaknak..
Te tudsz objektìv lenni nèha vagy te csak azt nèzed, hogy te nő vagy ezèrt a nőknek jàrjon több ès ne kelljen teljesìteni.
Neked van statisztikàd a te àllìtàsaidra?
Az èn àllìtàsaim az èn ès a környezetem tapasztalataibòl jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!