Anyukák akik, kettő keresztnevet adtatok fiatoknak, milyen nevet adtatok? És melyiken szólítjátok? Melyiket szereti?
Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 17:28
1/7 anonim válasza:
Molnár Ákos Krisztián
Krisztián néven szólítja mindenki, ő is ezt a nevet használja. Most 13 éves.
2/7 A kérdező kommentje:
Ákos is szép név. Azt nem szereti?
2023. szept. 2. 18:06
3/7 anonim válasza:
A gyerek érdekében kérlek hogy ne csináld! Én két keresztnevet kaptam, a hivatalos életben folyamatosan cipelnem kell magammal. Ráadásul az is nagyon kellemetlen hogy sokszor szólni kell, hogy én nem azt a nevem használom... és van aki ennek ellenére is a nem használt, szinte gyűlölt nevemen szólít. Tudom hogy ezt nehéz lehet megérteni 1 névvel, de képzeld el amikor a szerencsétlennek, aki 2 névvel (lehetőleg hosszúval és cifrával) bír, az érettségin százszor le kell írni Hogy Szeretvölgyi Szebasztián Szilveszter.
4/7 anonim válasza:
De igen, csak megszoktuk hogy ő Krisztián.
Képzeld el hogy sokaknak meg 2 keresztneve van és semmilyen kellemetlensége nincs.
Ha neked annyira rossz, akkor ott a névváltoztatás.
Azt elárulom még neked hogy nekem is kettő keresztnevem van: Rebeka Evelin
És imádom. Ahogy gyerekkoromban is imádtam.
5/7 A kérdező kommentje:
4# ha szabdalt kérdezném, melyik nevet kapta az apja után? Az Ákos vagy a Krisztiánt?
2023. szept. 2. 23:59
6/7 anonim válasza:
Öh anyám szerint az Egon Flórián nagyon jó kombó volt. Nem is tudom melyik a rosszabb, vagy hogy jutott ez így eszébe, nem is passzol. Amint 18 lettem változtattam az egészet meg egy sima Endrére. Ha már 2 nevet adtok a gyereknek, (bár nem tudom mi a franc értelme van ha úgyis csak az egyiken fogjátok szólítani) olyat adjatok neki, amiből az egyik legalább vállalható, szóvan ne ilyen Trisztán Eperke meg Manó Brendonnokat adjatok már nekik.
7/7 anonim válasza:
Egyiket sem. Az apja Mihály.
Ezt a kettő keresztnevet közösen választottuk.
Szerintem nagyon szép az Egon Flórián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!