A nők miért nem olyan viccesek mint a férfiak?
Figyelt kérdés
Tudom talán indulatokat válthat ki a kérdés egyesekből. Na most ezt nem szeretném, de mindenképpen meg akartam kérdezni hátha ad rá valaki magyarázatot (még ha épp azt bizonyítja be hogy én látom is rosszul).
Természetesen nem mondom hogy nincsenek vicces nők vagy nagyon vicces nők mert találkoztam már ilyennel (pl volt tanáraim közül a múltban, vagy néhány munka társam.)
Viszont a férfiak azok átlagosan sokkal viccesebbek szoktak lenni, és sokkal jobban képesek kifigurázni helyzeteket, személyeket, vagy tudnak olyan frappáns választ adni amitől az ott jelen lévő egész társaság a földön fetrengve nevet.(a nők is).
De nagy átlagban a nők között ez sokkal ritkább és nem tűnnek annyira viccesnek mint a férfiak. Ez miért van?
2023. aug. 29. 10:20
41/41 anonim válasza:
Ez a te tapasztalatod. Valóságban ez tökéletes 50-50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!