Mivel motiváljátok magatokat olyankor, mikor valamit meg kell csinálnotok, de nincs kedvetek?
Figyelt kérdés
Vagy valahova el kell mennetek, de sírni tudnátok, annyira nem akartok?2023. aug. 24. 19:14
1/9 anonim válasza:
Zenével szoktam. Pl. takarítás, stb
2/9 anonim válasza:
Attól függ, mit kell megcsinálnom, mennyire sürgős, mi a prioritási sorrend, mennyi időm van.
3/9 anonim válasza:
Hát, hogy muszáj, mert elkerülhetetlen a saját érdekünkben. Utána már jó lesz.
De ugye nem valami rokonról beszélsz, mert oda nem kell elmenni.
4/9 anonim válasza:
hat...tema függö illetve mi a cel. Jo esetben a cel motival..
nincs kedved dolgozni de a fizuval jokat vehetsz
nincs kedved takaritani de a tiszta lakas jo erzes
stb stb
5/9 anonim válasza:
Az van előttem, hogy ez egy kihívás, érdekes dolog. Legalább az út oda érdekes lehet, ismeretlen helyre megyek. Ha feladat, akkor meg kihívás, hogy hogyan oldjam meg? De tudom, hogy a lényeg, hogy úgyis lesz valahogyan.
6/9 anonim válasza:
Azzal, hogy ha vége, akkor már jobb lesz. Meg ha halogatom, kesőbb kell megcsinálnom, de úgyse lesz akkor sem kedvem hozzá, úgyhogy essünk túl rajta.
7/9 anonim válasza:
Elengedem a nincs kedvem érzést, nem gondolkodok semmi, egyszerűen csak megcsinálom.
8/9 anonim válasza:
Hát olyan nem szokott lenni, hogy olyan helyre kell mennem, ahova ennyire nem akarok. Mármint munkahely volt, ahova a végén már utáltam menni, de ott felmondtam, aztán csak addig mentem, amíg muszáj volt.
Az itthoni teendőknél arra gondolok, hogy milyen jó lesz, ha le van tudva a dolog, de egyébként gyakran leszarom és megvárom, amíg lesz hozzá kedvem, annyira nem szoktam komolyan venni ezeket a dolgokat.
9/9 anonim válasza:
Változó, általában keresek valamilyen nekem tetsző zenét, amiről tudom, hogy felpörget, jobb kedvre derít. És közben azt tudatosítom magamban, hogy jobb rajta túlleni, és minél hamarabb sikerül az, annál jobb lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!