Hogyan motiváljam magam edzésre amikor úgyis megcsalnak elhagynak akárhogyan nézek ki?
Folyamatosan fitt voltam, szálkásítottam, bomba forma.
De folyamatosan kudarcos kapcsolatokkal mögöttem.
Es vmi átkattant bennem, nem érdekel mar ha puha lötyögős vagyok. Igy is lett barátom, vele is szakitás lett belőle(vagy hímsoviniszta az egyik, vagy beteg féltékeny barom a màsik)
Képtelen vagyok már a pasiknak edzeni.
Magam miatt meg nem megy.
Nem egyszer álltam ott bombanőként is sírva. Bonbanőként egyedül úgy, hogy senki nem szeret.
Ha úgysem lát senki, minek legyek szép. Ha ugysem élhetem meg egy férfi oldalán a női mivoltomat, minek legyek szép. Ha egy hájas tehén hamarabb elkel azaz őt el is veszik, én minek legyek szép.
És minek élek egyaltalán érzések vannak bennem sokszor.
Hogyan képes bárki saját maga miatt edzeni és formásodni?
Talán nem az izmokon múlik egy kapcsolat tartóssága. 🤔🤔🤔
Komolyan aki ilyen kőegyszeruen gondolkodik, azt én sem tudnám tisztelni egy kapcsolatban. Mas ertekekre kellene fokuszalnod.
Nem mindtam h izmokon mulna egy kapcsolat.
Hanem az edzés a témám!
Egyszeruen meghalt bennem a motivácio!(mert ugye ugysem ezen mulik egy kapcsolat..)
A lesz.rom tablettaval van igy is onbizalmam. Az edzés nekem nem kell onbizalomhoz.
Azt keresem hogy saját magunk miatt mi lehetne a motivacio?
Csináld a saját egészségedért, boldogságodért. :) Én is evvel próbálom magam motiválni mostanság.
Holott régebben azért csináltam, mert úgy könnyebb csajozni, párt találni. Régen rossz, ha ezek miatt edzenék csak, párom meg azóta sincs normális, vagyis nem találtam.
29/F
Én edzek mert feltölt energiával, fittnek érzem tőle magam és szépnek.
A csoportos órákat kifejezetten szeretem mert nagyon jól lehet ismerkedni.
A legnagyobb baj az hogy te a férfiak miatt akarsz edzeni
Annak viszont nincs értelme
Edz azért hogy egészségesebb legyél, hogy szebbnek lásd magad a tükörben, hogy levezesd a stresszt stb
Ha magad miatt nem csinálnád vagy nincs rá motivációd akkor nem kell erőltetni. Ez nem egy olyan dolog ami kötelező
Csinálj mást
Vagy ne csinálj semmit
A lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben
Én csak azért edzenék, hogy egy Isten legyek minden téren. A személyiségem tökéletes. A genetikám tökéletes. Most két dolog van aminek még annak kell lennie. A pénz és az izomzat. Mindkettő elérhető távolságban van már.
Az az elméletem, hogyha te vagy a legjobb, akkor nem hagynak el. Bárkit megkaphatsz. Csak rosszabbat kaphatnak tőled és akkor úgyis visszasírják magukat. De alapból minek hagyna el ha tökéletes vagy.
Persze nőként ezek nélkül is lehetsz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!