Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan motiváljam magam...

Hogyan motiváljam magam edzésre amikor úgyis megcsalnak elhagynak akárhogyan nézek ki?

Figyelt kérdés

Folyamatosan fitt voltam, szálkásítottam, bomba forma.

De folyamatosan kudarcos kapcsolatokkal mögöttem.

Es vmi átkattant bennem, nem érdekel mar ha puha lötyögős vagyok. Igy is lett barátom, vele is szakitás lett belőle(vagy hímsoviniszta az egyik, vagy beteg féltékeny barom a màsik)

Képtelen vagyok már a pasiknak edzeni.

Magam miatt meg nem megy.

Nem egyszer álltam ott bombanőként is sírva. Bonbanőként egyedül úgy, hogy senki nem szeret.

Ha úgysem lát senki, minek legyek szép. Ha ugysem élhetem meg egy férfi oldalán a női mivoltomat, minek legyek szép. Ha egy hájas tehén hamarabb elkel azaz őt el is veszik, én minek legyek szép.

És minek élek egyaltalán érzések vannak bennem sokszor.

Hogyan képes bárki saját maga miatt edzeni és formásodni?

#senkit nem erdekel #hogyan nézel ki
2022. aug. 16. 13:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb a képlet, mint gondolod - kérdező!

Ne másoknak akarj megfelelni - egyoldalúan!

Akinek azért kellesz csak, hogy feszíthessen melletted a nyilvánosság előtt, - mint "tenyészbika" mellett, - az annyit is ér!

A második: a kapcsolatok kétoldalúan, kölcsönösség elvén és őszinteségre alapozottan működőképesek.

Akik őszinték egymással, azok mindent képesek higgadt mederben lekommunikálni egymással és egy ilyen kapcsolat csak békességgel szűnhet meg, ha meg is szűnik.

Ezzel csak azt akarom tudatni veled, hogy ott történnek a félrelépések, becstelen történések, ahol a kapcsolatnak legalább az egyik pólusa nem őszinte, tisztességtelen, becstelen.

Az ilyen kapcsolatok idő előtti megszakadását pedig nem siratni kell, hanem üdvözölni, - mert nem mindegy, hogy a negatív esemény egy kapcsolat kezdeti szakaszában történnek meg vagy akkor, amikor már összebútoroztál valakivel, gyermeket vállaltatok és nyeregben érzi magát.

Ha személyes igényeidnek úgy tudsz megfelelni magad előtt, hogy jó kondícióban legyél, akkor rajta, - de ne más miatt tegyél meg ilyen dolgokat!

A: Elfogadja ezt a partnered - és adott esetben támogat is, együttműködik veled ebben!

B: Nem illeszthető bele a kondizás a közös jövőtökbe - és megy a sunyiba a partnered!

2022. aug. 16. 18:36
 22/27 anonim ***** válasza:
Miért másnak akarsz megfelelni, miért nem magadnak?
2022. aug. 16. 19:08
 23/27 anonim ***** válasza:
Azt gondolod h aki jol nez ki azt nem csaljak meg? 😅 Hany eves vagy? Edzeni se kotelezo ha nem szereted
2022. aug. 16. 19:16
 24/27 A kérdező kommentje:

23 neked sem sikerult értelmezni a fő kerdest sem? Szerinted pont en azt hiszem amit irtal?

Probalok magamnak megfelelni, magam miatt edzeni, lehet ott a baj, hogy en elfogadom önmagam így is, ha nem edzek? Nekem nincsenek olyan irányu elvárásaim valahogy magam felé hogy pl pocakosan ne szeretném önmagam meg ilyenek.

Alacsonyan lehet az igényszintem?

2022. aug. 16. 20:37
 25/27 A kérdező kommentje:

Sőt ha én szeretem a páromat ha felszed pocakos én akkor is szeretem őt.

Ezért is edzettem szinte mindig csak kifelé, másoknak, mások elvárásainak. És csalódtam másokban. Így ez értelmét vesztette.

Önmagamat szeretem viszont akkoris ha nem edzek.

2022. aug. 16. 20:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Hat akkor eddig hulyen csinaltad, de most rajottel 🤷 van az ugy. Aki szeret azt nem erdekli h 50 vagy 60 kg vagy
2022. aug. 16. 21:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Magasság súly?
2022. nov. 5. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!