Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan motiváljam magam...

Hogyan motiváljam magam edzésre amikor úgyis megcsalnak elhagynak akárhogyan nézek ki?

Figyelt kérdés

Folyamatosan fitt voltam, szálkásítottam, bomba forma.

De folyamatosan kudarcos kapcsolatokkal mögöttem.

Es vmi átkattant bennem, nem érdekel mar ha puha lötyögős vagyok. Igy is lett barátom, vele is szakitás lett belőle(vagy hímsoviniszta az egyik, vagy beteg féltékeny barom a màsik)

Képtelen vagyok már a pasiknak edzeni.

Magam miatt meg nem megy.

Nem egyszer álltam ott bombanőként is sírva. Bonbanőként egyedül úgy, hogy senki nem szeret.

Ha úgysem lát senki, minek legyek szép. Ha ugysem élhetem meg egy férfi oldalán a női mivoltomat, minek legyek szép. Ha egy hájas tehén hamarabb elkel azaz őt el is veszik, én minek legyek szép.

És minek élek egyaltalán érzések vannak bennem sokszor.

Hogyan képes bárki saját maga miatt edzeni és formásodni?

#senkit nem erdekel #hogyan nézel ki
2022. aug. 16. 13:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Ha egy hájas tehén hamarabb elkel azaz őt el is veszik, én minek legyek szép."

"beteg féltékeny barom a màsik"

Lehet, hogy nem a kinézeten kéne változtatni... A stílus maga az ember.

2022. aug. 16. 15:12
 12/27 anonim ***** válasza:

Én szeretlek. ❤️

Szerintem külsőleg semmi baj nincs veled, inkább belsőleg kellene rendet tenned magadban.

2022. aug. 16. 15:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Talán túl felületes vagy, nem?

Nem attól leszel hosszú távú kapcsolat szempontjából értékes, ha edzel.

2022. aug. 16. 15:57
 14/27 Metionin ***** válasza:
Eleve nem mások miatt kell edzeni, hanem magad miatt.
2022. aug. 16. 15:57
 15/27 Metionin ***** válasza:

Hamarabb elküldte....

Hogyan képes bárki saját maga miatt edzeni és formásodni?

Egyszerűen, mindig is szartam mások véleményére. Mindig voltak emberek, akiknek baja volt a kinézetemmel és mindig lesznek. Azért sportolok, mert jó érzés, szeretem az adott sportokat, szeretem látni és érezni ahogy fejlődök, ahogy a határaim kitolódnak. Magabiztosabbá, erősebbé tesz mentálisan is. Az, hogy rohadt jó testem lett tőle, kellemes mellékhatás. Egyébként külsőre is csak magamnak akarok tetszeni, olyan testet építeni és fenntartani, ami szerintem ideális.

2022. aug. 16. 16:01
 16/27 A kérdező kommentje:

A belso erzeseimet talán ugy lehetne elképzelni mintha egy lakatlan szigeten lennék egyedül.

Érdekelne bárkit is egy tükör?

2022. aug. 16. 16:16
 17/27 A kérdező kommentje:

Ezert nehéz megtalálnom azt hogy önmagam miatt mi értelme.

De oke fittség eronlét egészség meg a tobbi. Majd talán oregesen betegesen gyengén faradtam ez majd igy motiválni fog.

2022. aug. 16. 16:17
 18/27 anonim ***** válasza:
En magam miatt edzek meg mert szeretem csinalni, sose edzenek mas miatt. A kapcsolatok meg egyeltalan nem ezen mulnak
2022. aug. 16. 17:15
 19/27 A kérdező kommentje:
Amugy hogy a kapcsolatok nem ezen muonak azt ne nekem mondjátok aki simán vágja, hanem pl schobert Norbinak es azoknak a csaladapáknak akik lelépnek szeretett feleségüktől.
2022. aug. 16. 17:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretsz edzeni akkor ne eddz 🤷 Valassz olyan hobbit vagy sportot amit elvezel. Kulsosegekre alapulo kapcsok nem oszintek. Nyilvan van atmenet elhizott meg szetszalkasitott fanatikus test kozott is
2022. aug. 16. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!