Hogyan motiváljam magam edzésre amikor úgyis megcsalnak elhagynak akárhogyan nézek ki?
Folyamatosan fitt voltam, szálkásítottam, bomba forma.
De folyamatosan kudarcos kapcsolatokkal mögöttem.
Es vmi átkattant bennem, nem érdekel mar ha puha lötyögős vagyok. Igy is lett barátom, vele is szakitás lett belőle(vagy hímsoviniszta az egyik, vagy beteg féltékeny barom a màsik)
Képtelen vagyok már a pasiknak edzeni.
Magam miatt meg nem megy.
Nem egyszer álltam ott bombanőként is sírva. Bonbanőként egyedül úgy, hogy senki nem szeret.
Ha úgysem lát senki, minek legyek szép. Ha ugysem élhetem meg egy férfi oldalán a női mivoltomat, minek legyek szép. Ha egy hájas tehén hamarabb elkel azaz őt el is veszik, én minek legyek szép.
És minek élek egyaltalán érzések vannak bennem sokszor.
Hogyan képes bárki saját maga miatt edzeni és formásodni?
"Ha egy hájas tehén hamarabb elkel azaz őt el is veszik, én minek legyek szép."
"beteg féltékeny barom a màsik"
Lehet, hogy nem a kinézeten kéne változtatni... A stílus maga az ember.
Én szeretlek. ❤️
Szerintem külsőleg semmi baj nincs veled, inkább belsőleg kellene rendet tenned magadban.
Talán túl felületes vagy, nem?
Nem attól leszel hosszú távú kapcsolat szempontjából értékes, ha edzel.
Hamarabb elküldte....
Hogyan képes bárki saját maga miatt edzeni és formásodni?
Egyszerűen, mindig is szartam mások véleményére. Mindig voltak emberek, akiknek baja volt a kinézetemmel és mindig lesznek. Azért sportolok, mert jó érzés, szeretem az adott sportokat, szeretem látni és érezni ahogy fejlődök, ahogy a határaim kitolódnak. Magabiztosabbá, erősebbé tesz mentálisan is. Az, hogy rohadt jó testem lett tőle, kellemes mellékhatás. Egyébként külsőre is csak magamnak akarok tetszeni, olyan testet építeni és fenntartani, ami szerintem ideális.
A belso erzeseimet talán ugy lehetne elképzelni mintha egy lakatlan szigeten lennék egyedül.
Érdekelne bárkit is egy tükör?
Ezert nehéz megtalálnom azt hogy önmagam miatt mi értelme.
De oke fittség eronlét egészség meg a tobbi. Majd talán oregesen betegesen gyengén faradtam ez majd igy motiválni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!