Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a meleget ?...

Hogy bírjátok a meleget ? Tudtok aludni ? Rosszul vagytok ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 15:45
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Igazad van, 19- és , teljes mértékben egyetértek !!

Sajnos , 20- as, éjszakára,sőt ,holnapra is hőséget mond. De hátha tudsz pihenni. Számomra kín volt ez a nap, dolgozni , hazajönni, teljesen kivagyok.

2023. aug. 26. 20:45
 22/29 anonim ***** válasza:
Ja bocs, én nem tudtam, hogy itt csak panaszkodni lehet :D 19-es szerint az emberek azért lesznek öngyilkosok, mert meleg van. Nyilván télen a fűtetlen lakásban a sokkal boldogabb emberek nem kötik fel magukat, köszi, értem. Bohócok.
2023. aug. 26. 23:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszul bírom. Aludni órákba telik mire elalszom, ha csak ülök egy helyben is folyik rólam a víz. Éjszaka felkelek olyan melegem van. Alig várom már a kellemes őszi időt, amikor pulóverben is fázok.
2023. aug. 27. 00:31
 24/29 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban nem volt ennyire meleg, a 80-as évek közepén születtem.

[link]

Itt most éjjel 1-kor még 27°C volt, csak később lett olyan hűvös, amiben már tudok aludni is.

2023. aug. 27. 07:01
 25/29 A kérdező kommentje:
Hu, gyerekek , ez egy szörnyű éjszaka volt. Alig aludtam. Fél óránként ébredtem fel, olyan felületes a pihenésem. Bár lehűlne és végre mély álomba tudnánk szenderülni.
2023. aug. 27. 07:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Picit többet, de keveset aludtam, étvágyam sincs, pedig éhes voltam. A lábamon alig bírok állni. Őszintén remélem, hogy véget ér ez most már... Ez így nem jó, hogy ejjelre egy eső sincs pl. Már figyelem magamon a jeleket, és kezdek szorongani, hogy valami bajom lesz így..
2023. aug. 27. 09:16
 27/29 A kérdező kommentje:
26, dettó ugyanígy vagyok én is ezzel. Lehet, kezdek megőrülni. Pedig most néztem , holnapra is 38 fokot mond.
2023. aug. 27. 09:34
 28/29 A kérdező kommentje:
Tudtatok aludni éjjel ? Én már rendes kiborulásokat, idegrohamokat tapasztaltam este , ömlött a víz mindenemről, kényelmetlen már minden , szemeim égnek és mostmár tényleg kurvára elegem van.
2023. aug. 28. 11:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Én most aludtam, de járt este a klíma. Muszáj volt. :)

Az már más kérdés, hogy ma Vác utcáin kellett sokáig setalnom a 37 fokban. Volt egy kis lebegés érzésem, mintha bizonytalan lett volna a járásom.

2023. aug. 28. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!