Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a meleget ?...

Hogy bírjátok a meleget ? Tudtok aludni ? Rosszul vagytok ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 15:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan szenvedek, mint minden nyáron
2023. aug. 24. 20:16
 12/29 A kérdező kommentje:
Kitartást mindenkinek , én is, Utolsó. Számomra szenvedés a nyár.
2023. aug. 24. 21:59
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére van egy aktív mobil klímám, azt ilyenkor beüzemelem, és így azért átvészelhető a nyár. Bár az utóbbi napokban már kicsit kevésnek bizonyult a kapacitása arra, hogy hatékonyan lehűtse a szobát, de még így is jobb, mint a semmi.

A munkahelyemen is szerencsére van klíma.

Viszont kint nem tudok huzamosabb ideig tartózkodni anélkül, hogy ne lenne mindenféle bajom. Sokszor a hazafelé buszozás (kb. 40 perc) is elég ahhoz, hogy a rosszullét határára kerüljek, ha azokban a klíma nélküli bádogdobozokban kell utazni.

Aludni mondjuk egyébként sem tudok jól, nálam ez már megszokott probléma, és megtanultam kezelni.

2023. aug. 25. 11:26
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul...

Szerencsére otthon, munkahelyen klíma és napi 1-1,5 órát töltök kint, azt is mozogva. Mozogva, rövid távon bírom.

De klíma nélkül nagyon kellene egy zöld, fás helyen levő kertes ház, ahol baromira be kellene tartanom, hogy lehűléskor kereszthuzat, amikor kint langyos, minden ablak becsuk.

Különben ki kellene íratnom magam az összes hőhullámra, képtelen lennék dolgozni.

2023. aug. 25. 11:30
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Számomra kellemes idő. Nem kell több réteg ruhát hordani, süt a nap, jól esik kint lenni. Sajnálom azokat, akiknek ez szenvedés, de én szeretem.

Az egyetlen különbség, amit észrevettem, hogy míg hidegben a "normális" kajákat kívánom, tésztát, krumplit, nehezebb főtt ételeket, pizzát, hambit vagy szendvicset, addig nyaranta főleg salátákból, gyümölcsökből, párolt zöldségből, könnyű levesekből és lecsóból áll a "diétám". Valószínűleg ugyanannyit eszek, mert a súlyom nem változik, csak az étel típusa.

2023. aug. 25. 15:48
 16/29 anonim ***** válasza:
77%

"süt a nap, jól esik kint lenni"

Azért legyél óvatos a kintléttel, mert a bőrrákot kockáztatod.

2023. aug. 25. 22:48
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem eléggé megvisel, igénybe vesz.

Nem is tudok kellően koncentrálni, sokat fáj a fejem és szédülök is mellé. Alapból is izzadósabb vagyok, ami ugye most hatványozottan van jelen, sokkal hamarabb is fáradok, szóval nem a kedvenc időszakom, főleg alacsony vérnyomásosként.

2023. aug. 25. 22:58
 18/29 A kérdező kommentje:
Már csak 3 nap és vége a kánikulának. Én már kész vagyok, alig aludtam éjjel. Megyek dolgozni , nehezen fog telni. Én sem tudok odafigyelni , állandó diszkomfort érzés párosul a fejfájásomhoz. :(
2023. aug. 26. 07:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen meleget ? Ez hőség , meleg hajnalban van 21-23 cfok . Sehogy , a tűréshatáron tegnap átestem mikor forró nedves szél kezdett fújni . Fejgörcs hányinger kiszáradás alvatlanság kimerülés ,levegőtlenség, tetvek férgek csigák poloska darázs poshadt jellegtelen ízetlen termések heroin árában . Csodálkoznak hogy baleset minden nap nap emberek öngyilkosok egymásnak ugranak, normal hőmersekketen hidegben ritkább ez a jelenség . Ilyenkorra viszonylag kevesebb volt a hőfok mert 20.a után mérséklődött , ez nem törvényszerű . Az emberek java forditva tesz napközben szellőztet éjszaka bezár mindent.
2023. aug. 26. 09:25
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Szarul. Napok vagy tán hetek óta nem alszom szinte semmit. Ma már rendszeresen megimbolyogtam, nagyon gyenge vagyok, fáradtak a szemeim. Remélem ma este fogok tudni aludni, mert ha nem, érdekes lesz a jovoheti munka...
2023. aug. 26. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!