Diplomás emberek miért tartjàk maguknàl kevesebbet érő embernek, fogyatékosnak ; - kevesebb iskolai végzettségű embereket?
Szia kérdező.
Csupán azért, mert annyira buták, hogy nem tanították meg nekik az egyetemen, hogy nem illik lenézni a náluk kevesebb iskolai végzettséggel rendelkezőket.
Ugyanúgy szükség van szakmunkásra, betanított munkásra, mint diplomás, irodai munkásra.
Csak hát ezt felejtik el azek a "művelt" emberek, hogy mindenki munkájára szükség van és semmivel sem több értékű egy diplomás egy takarító nőtől, maximum fizetésben különböznek.
Én eléggé primitívnek tartom azokat, akik lenézik azokat, akiknek nincs diolomájuk, vagy nem beszélnek nyelveket.
Ismerem diplomás embert,akit egy 8 osztályt végzett ember segített ki a problémáról.
Nem indult az illető autója, de mégis egy "buta" ember megoldotta a problémát.
Szóval ne nézzünk le senkit.
Ugyanazért amiért néhány kétkezi munkás semmirekellő naplopónak nevez minden diplomást.
Még szerencse, hogy a többség azért normális mindkét oldalon.
Nekem is van diplomám, a családomban is van több embernek, illetve a baráti társaságban is sokaknak van. Sosem hallottam a saját környezetemben olyat, hogy bárki is lenézett volna bárkit a végzettsége miatt. Az egyik legjobb barátomnak 8 általánosa van. Mert úgy alakult az élete, hogy nem tudta letenni az érettségit.
Valahogy nem gondolnám, hogy emiatt kevesebb lenne.
Bölcs vagy mint mindig, és ezt tisztelem benned.
Maradj mindig ilyen.
Sok ilyen ember kellene a földre, mint amilyen te vagy!
Remélem hosszú életed lesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!