Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az MBTI-d, hány éves vagy...

Mi az MBTI-d, hány éves vagy és milyen nemű? Illetve mennyi sztereotípiát érzel magadénak?

Figyelt kérdés
Én INFJ vagyok, 27 éves, férfi. Nem mondanám tipikus INFJ-nek magam, mert nem érdekel ennek a holt buta emberiségnek a sorsa.

2023. aug. 20. 10:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
INFP
2023. aug. 20. 23:54
 22/24 anonim ***** válasza:
47%

Kampányfőnök: ENFP-T, 23/L

Tudat: 53% extro

Energia: 78% intuitív

Természet: 58% elvi

Taktika: 60% kutató

Identitás: 75% óvatos

Gimi alatt eléggé -enyhén szólva- magamba forduló, zárkózott voltam, nem igazán nyitottam mások felé, ezzel erős kontrasztot alkotva a többi osztálytárssal. Jó, volt pár kivétel, de az most mellékes. Akkoriban többször kitöltöttem a tesztet, mindig INFJ-T jött ki, amivel majdhogynem egyet is tudtam kellően érteni.

Aztán egyetemen bekerültem egy szuper társaságba, elkezdtem kibontakozni, meg hasonlók, és átlendült az eredmény ENFJ-T -be. Ott is voltak dolgok, amikkel egyet tudtam érteni, főleg, mert akkoriban sokat változtam, nyitottabb is lettem.

Végül, még mindig egyetemen, jött egy túlzottan stresszes időszak, egyéb nyalánkságokkal, és már közel egy éve állandóan a jelenlegi eredmény jön ki, amivel meg aligha értek egyet. Sőt.

Egyetemen volt egy tanárom, aki sokat kampányolt a teszt mellett, mondván, állásinterjúknál is fontos, ott is kérhetik. Én elhiszem, hogy így van, komolyan rákérdeztek ilyenre nálam is, de úgy érzem, ekkora jelentőséget nem mindig kellene adni ennek a tesztnek.

2023. aug. 22. 09:20
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezt a nem tipikus viselkedést hívják úgy, hogy Ni-Ti loop (és ha már említve lett Hitler, mint INFJ, feltehetően vele is ez volt a probléma). Felerősödik az Ni és Ti funkció, ez a kettő szépen elnyomja az Fe-t (mondhatni, az empátiát). Nem egy "egészséges" állapot.
2023. aug. 23. 03:50
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj, hogy a legtöbben, akik panaszkodnak, hogy mindig más eredmény jön ki, azok csak szépen kitöltik a 16 Personalities tesztjét, aztán dumálnak, hogy hülyeség az egész MBTI. A 16 Personalities tesztjének valójában semmi köze az MBTI-hez, a betűkre és a sztereotípiákra épül. Ha valaki elég jól ismerné, valószínűleg ki tudna hozni egy bizonyos típust úgy is, hogy akár 100%-ra jöjjön ki minden betű. Mivel gagyi az egész teszt. Vannak normálisak, elsősorban a Sakinorva, amely a kognitív funkciókra alapul. Hirtelen lesz értelme az egésznek. Érdekes, a Sakinorva tesztjén vagy ötször ugyanaz az eredmény jött ki, míg a 16 Personalities-en négy különböző eredményt kaptam már. Más tesztet töltsetek ki, ilyen egyszerű.
2023. szept. 5. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!