Mi lehet a személyiségtípusuk?
1. Kissé extrovertált, imád bulizni, és lenézi azokat akik nem járnak buliba. Nagyképű, egoista, ok nélkül képes a szavakkal dobálózni. Elég kétszínű és felszínes. Azt hiszi magáról, hogy okos, intelligens, próbál annak tűnni, pedig közel se az. Nárcisztikus beütésű, folyton csak hazudik.
2. Kissé extrovertált ő is, kedves, baromi őszinte, segítőkész, logikus, érett a korához képest. Lezserül öltözködik, nem szereti a tömeget és a bulikat. Igazi vadóc életet él.
3. Kicsit introvertált, logikus, érdekli a pszichológia, az animék, a divat és a művészet, jó a humora, intelligens, szókimondó.
4. Icipicit introvertált, nagyon érzékeny, empatikus, szereti az animéket, kissé depresszív, annak ellenére, hogy introvertált, szeret ismerkedni. Alterlány.
5. Introvertált, határozott, jó tanuló lány, hatalmas overthinker, allergiás a hazudozásra, nem szereti a lustaságot, a halogatást, korához képest érett.
6. Introvertált, nagyon érzékeny, halogatós, művészlélek, segítőkész, empatikus, intelligens, kissé megfelelési kényszere van. Őszinte ember.
7. Nagyon introvertált, alig beszél, darkos stílusa van, alternatív zenét szeret, de kb mindig ugyanazokat a dalokat hallgatja, szorgalmas, szeret olvasni, jó a logikája, nem olyan érzékeny.
8. Kissé enyhén introvertált személy, őszinte, szorgalmas, kissé elvont, alteres, dark academiás a stílusa, határozott személyiség. Szeret olvasni és festeni.
Mármint az mbti-jük.
De csak normális válaszokat kérek.
1.estp
2.istp
3.entp
4.xxfp
5.intj
6.ixfx
7.intp
8.inxj
Még ha az ember saját magának tölti, hangulatfüggő az mbti teszt néha. Azt hiszed majd te megállapítod a tutit a haverjaidról? Nem fogod őket annyira ismerni a büdös életben sem. Az ember saját magát alig ismeri úgymond, te meg el tudnád dönteni milyen személyiségtípusba tartozik és kitöltöd helyettük a tesztet?
Nevetséges vagy.
16 éves kor alatt amúgy sem kellett volna regisztrálnod. Ennyi ésszel nem lehetsz több 14-nél.
Az igen. Minden bizonnyal rohadtul igazad van. Mi van, ha például az első ember csak ilyennek mutatja magát az iskolában, és valójában visszahúzódó, önbizalomhiányos, aki egy extrovertált, nagypofájú szerepet vesz fel azért, hogy ne lógjon ki az osztályból? Otthon meg alig bírja magát feltölteni, mert lefárasztja a megjátszott stílus.
Csak egy példa. De a teszted már itt megbukott...
#7 ő legalább próbálkozott, és nem csak kötekedni jött ide.
Persze hogy meg is játszhatják magukat az emberek, de a kérdező arra volt kíváncsi, hogy ha nem, akkor mi az mbti-jük. Az ötös leírta.
Köszönöm a válaszokat!
Az első lehet ESTP simán. Ja és még annyit fűznék hozzá, hogy nagyon igénytelen a külsejére, nem fürdik nem mos fogat stb de mégis műköröm, smink stb.
Második emberke nem ISTP, extrovertált, inkább ő is egy ESTP, csak normálisabb típus.
Harmadik emberke viszont inttovertált, inkább ENTP.
A negyedik emberke szerintem is xxFP, leginkábbis IxFP. Bár mostanság kezd megnyílni, ENFPt is el tudnék képzelni, de az ESFP kizárt.
Az ötödik szerintem is INTJ.
A hatodik az IxFP, semmiképpen se judger szerintem, sokat halogat.
A hetesre nem volt ötletem, csak annyi, hogy introvertált. Lehet INTP.
A nyolcasra INFJ lenne a tippem.
De legalábbis ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!