Szerintetek melyik személyiség típus illik a legjobban ENFP-hez?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 16:41
A kérdező szavazást indított:
INTJ
INFJ
ISTJ
INTP
INFP
ENTP
valami más
19 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én INTJ vagyok, de nekem az INFJ a legjobb. ENFP túl pörgős és szétszórt általában.
2/5 anonim válasza:
Saját tapasztalat alapján INFJ és ISFP, de az INTJ semmiképp
3/5 anonim válasza:
Jó pár működő INTJ ENFP párkapcsolatot láttam
Magamtol én se hittem volna.
4/5 anonim válasza:
#3 én akárhány INTJ-t ismertem, egyikkel se tudtam igazán kijönni az évek során, akárhogy próbálkoztam, szóval nekem megmaradt mindegyikőjük ilyen "szia szia" ismerősnek, nekem nem jött össze egyikkel se eddig sajnos egy jó baráti kapcsolat, de persze jópárnál feltételezhető volt, hogy nem egészséges INTJ-k, ezért nem vagyok elzárkózva
5/5 Roqueforest válasza:
Én Intj vagyok és van 2 enfp barátom akikkel jól kijövök, igaz néha kicsit idegesítő. Az enfp-k beszédének még én intj-ként nem annyira, tehát jó hallgató vagyok és ők ezt élvezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!