Az alábbi jellemvonások közül melyikkel lehet a legjobban érvényesülni az életben?
Pont ezt akartam en is kerdezni mint ketted.
Nagyon nem mindegy hogyan definialjuk.
Értem, de például nagyon sokféleképpen lehet ezeket, és mindhez más-más jellemvonások kellenek. Hogy elérd a lelki egyensúlyod és stabilitásod, ahhoz a két intelligenciatípus kell leginkább, de első sorban az érzelmi.
Ha meg valaki a sikerességet az anyagi javakban méri, azon belül is sok út van, és más attitűdök, jellemzők kellhetnek hozzá.
A kapcsolatépítés kimaradt...
Szerintem az egyik legfontosabb az előrejutás érdekében a jó kapcsolatok..
Szerintem ezt igy nem lehet egyertelmuen egyfeekeppen megvalaszolni.
Van akinek a magas intelligencia ES az alkalmazkodokepesseg adja ki masnak pedig a kreativitas es ravaszsag.
Szoval onmagaban egy tulajdonsag a felsoroltak kozul nem biztos hogy dominal.
Muszáj lesz valahogy konkretizálnod a sikerességet, előrejutást stb. Egy teljesen antiszoc ember is lehet boldog, ha pl. egész nap egyedül kódol, jól keres, és aztán elvan a kényelmes magányában.
A jellemvonások közül kimaradtak az önismeret és a céltudatosság, pedig ezek számítanak igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!