Milyen embertípusokkal, karakterekkel találkoztok a legtöbbször itt Gyakorin?
Sok fura, vagy beteges ember van itt, vagy azért sok a normális is? Engem volt, aki privátban zaklatott trágár üzenetekkel.
Kategóriánként hogy változik az emberanyag, a minőség? Melyik kategóriában vannak a legalja emberek és hol magas a nívó?
Kifejezetten kevés privátot kapok, így az nem érdemleges.
Én az Emberek, Felnőtt párkapcsolatok, Egyéb kérdések, és az Otthon topicot nézegetem csak néha.
A kérdezők felől: a buta, rimánykodó liba. Az elégedetlen Karen anyuka.
Férfi oldalról az örök vesztes szűz, aki mindenért a nőként hibáztatja, pedig ő sem tojásból kelt ki.
Semlegesen pedig: akik az aktuális dolgok megszállottjai. Pl mint most a covid.
Válaszoló oldalról: elég sok a normális alak szerintem. De sok az, aki itt éli ki a frusztrációját, ilyen-olyan módon. Pl ha te le mered írni, hogy jól élsz, házas vagy, tuti hazudsz. Vagy pl, van egy kérdés, válaszolsz, és abba beleáll, beleugat.
A tipic nőgyülőlő itt is megvan. De női oldalról az is, hogy minden persze csak a férfi hibája, ha xar a kapcsolat.
Otthon kategóriában kifejezetten még nem vettem ki egy nagyon szembeötlő típust sem viszont.
Óh, kimaradt még 2 tipikus, nemtől semlegesen:
-a hópihe-effektusos.
Ír magáról egy kisregényt, hogy ő nem cigizik, sokat olvas, ritkán bulizik, csak ő ilyen ma már?!
-az extrém introvertált, aki azt hiszi, ettől ő felsőbbrendű, mert még a boltosnénitől is retteg, ha kérdez valamit.
Én egy tipikus embergyűlölő, otthon gubbasztó, társas összejövetelekre pofákat vágó élettelen szorongó senki vagyok, de nem ettől tartom magam intellektuálisnak, hanem attól, hogy legalább 100 ponttal több az IQ-m, mint nektek összesen.
:D
De rajtam kívül itt csak sikeres, kőgazdag, 5 milliárdos árbevételű céget igazgató, külföldön élő pasik vannak, akiknek D kosaras csöcsű, 40 évvel fiatalabb szőke cicababák pörögnek a farkán, miközben a gyakorira pötyög.
7
Ne hiperventillálj, mert össze fogsz esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!