Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen embertípusokkal,...

Milyen embertípusokkal, karakterekkel találkoztok a legtöbbször itt Gyakorin?

Figyelt kérdés

Sok fura, vagy beteges ember van itt, vagy azért sok a normális is? Engem volt, aki privátban zaklatott trágár üzenetekkel.

Kategóriánként hogy változik az emberanyag, a minőség? Melyik kategóriában vannak a legalja emberek és hol magas a nívó?

2022. febr. 16. 18:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

Engem meglepett, hogy ennyi ideg- és elmebeteg, mentálisan frusztrált ember létezik. Én a volt munkahelyeimen az elmúlt 40 évben összesen 4 olyannal találkoztam, aki vagy nyilvántartott (és kezelt) elmebeteg volt vagy csak éppen nem ment orvoshoz, de egyértelműen borderline szindrómás volt. Viszont közülük egy kifejezetten okos volt, csak éppen a saját életét képtelen volt normális mederbe terelni.

Itt viszont hemzsegnek az ilyenek és ilyenkor mindig az Aranyketrec írójára, Benedek Istvánra gondolok, aki nem véletlenül szervezte meg a hazai munkaterápiás intézményeket.

2022. febr. 16. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Állatok kategória: embergyűlölő vérkutyások, akik szerint mindenki állatkínzó és szaporító.

Családi k. és Emberek kategória: álkérdező, aki igazából a vélt, vagy valós sérelmeit akarja elpanaszolni

a világnak.

Nőgyűlölő incelek. 🤮

Politika kategóriában bérkommentelők mindkét oldalról.

2022. febr. 16. 19:59
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Tirpák

Okoskodó

A kérdést se értelmező, idióta kommenteket író nyomorék akinek ha beszólsz vérig van sértve

A nők csak pénzt akarbak típus

Privátban több profillal zaklató kattant pitsah

2022. febr. 16. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Összesítve: furákkal; kétszínűekkel; fedélzeti problémásokkal; szexmániásokkal; kevés normálissal.
2022. febr. 16. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Lányként pl szex részleget kerülni kell, hiába érdekel egy normál szinten a dolog, de kb ahányszor kdierül hogy lány vagyok jön legalább egy privát.
2022. febr. 17. 07:38
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Én évek óta azon húzom fel magam, hogy itt mindenki (főleg a válaszolók) tökéletesnek adják ki magukat. Imádják a munkájukat, makk egészségesek, nagyon sok ismerősük van, beosztják a pénzüket, kevés alvás is elég nekik, bírják a rohanást, lelkileg kiegyensúlyozottak, bárkivel bármilyen konfliktust azonnal megoldanak, ha kérdésük van valakivel kapcsolatban, a szemébe mondják, bármi legyen az, sohase beszélnek ki senkit, a lakásuk ragyog a tisztaságtól, a COVID gyenge náthaként ment át rajtuk 3 nap alatt, az élettel elégedettek, mindig "tesznek magukért", ha komoly betegség gyanúja merül fel, akkor elnyomják magukban az aggódást és véletlenül se gondolnak rá, romló szívbetegség esetén nem zavarja őket az infóhiány stb-stb. Szerintük bármi bajod van (krónikus betegség, mentális betegség, leégett a házad, elhunyt a párod, időhiányos vagy munka és mellette levő dolgod miatt stb), arról csakis te tehetsz. (Még akkor is, ha az orvostudomány se ezt mondja, ha pl betegségről van szó.)

Az utóbbi években nálam az volt a csúcs, amikor valamelyik kérdezőnek tényleg leégett a lakása és még ott is csak nagy mellénnyel áldozathibáztattak.

Itt ezen az oldalon minden máshogy van, mint a való életben. Mármint a tömeg vélekedése egyezik itt is (csordaszellem) és a való életben is (csordaszellem), de itt mindenről az ellenkezőjét mondják. (Gyermekvállalás, Covid, stb)

Ezen felül őszintén nem tudom, hogy mire való az oldal, ha minden kérdés alatt csak kötekednek a magukat tökéletesnek beállítók...

Egészség kategória: mindenhova odaírják, hogy az illető hipochonder és amúgy is az orvosát kérdezze (innen jön a szívbetegség, nekem billentyű-elégtelenségem van és kifejezetten romlik, a kardiológus megrántja a vállát, hogy 2 év múlva menjek vissza és nulla infóval élek. Egyszercsak -1 lesz az állóképességem és szívritmuszavaraim lesznek, ez ellen semmit se tehetek. Minden infó, tapasztalat érdekelt volna. De csak legurrogtak. A személyes top ez...)

Emberek kategória: miért érdekel, miért itt kérdezed. (Azért érdekli, mert ember, azért itt kérdezi, mert csak noname szabad megkérdezni és erre való a kategória)

Otthon kategória: mindenki egész nap takarít

Elektronikus eszközök, házt gépek kategória: miért itt kérdezted meg (mert esetleg meg tudja javítani, mert a szerelő kiérkezéséig is érdekli, lélekben felkészülne új vásárlására, pénzt csoportosítana át stb).

2022. febr. 17. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Kizárólag szociológiai kutatásra használom az oldalt, de vmi egészen elképesztő ami megy :D
2022. febr. 17. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
92%
16-os! Nagyon jól átláttad! Tényleg
2022. febr. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!