Milyen mbti-típusok lehetnek? Jók a tippjeim?
Icipicit introvertált, de azért mászkálna, ismerkedne, de mégis egyedül a legboldogabb, képes a problémáit magába folytatni. Érdekli a divat, stílusa kissé extrém, szereti a színes hajakat meg a sötét ruhákat, na meg az alternatív/rock/metal zenéket. Nincs túl sok barátja, nehezen barátkozik. Kissé depresszív, nagyon érzékeny, és konkrétan ő az, akinek túl jó a lelke, egyszerűen senkinek se akar rosszat, pedig az embereket utálja elmondása szerint, nehezen bízik másokban. Nem tanul túl jól a suliban. Mindig csak segíteni szeretne a barátainak. Szokása időtervet készíteni. Semmi önbizalma a lánynak. Utálja a hazudozást, nagyon szókimondó.
Tippjeim szerint INFx
Kissé extrovertált. Tud sokat beszélni, nem szeret egyedül lenni, de igen szégyellős, bulizni se szeret. Folyton a fiúkon jár az esze. Kissé karrierista. Egy fiúban számít neki a külső is. Sportosan öltözik, többnyire pop zenét hallgat. Suliban nem olyan jól, viszont a munkában kivállóan teljesít. Kissé szétszórt és kétbalkezes. Jó a humora. Brutálisan őszinte, és empatikus is, igazán közeli barátainak segíteni próbál mindig.
Tipp: ExxP
Kicsit introvertált, sokat van egyedül, de sok a barátja, könnyen ismerkedik. Intelligens, komoly, őszinte, de néha bolondos. Érdekli a pszichológia, a zene, és a művészet. Stílusa vagy elegáns, vagy sportos, de alteres is tud lenni. Annyira nem empatikus, és hajlamos a halogatásra, de mégis figyel, hogy ki ne fusson az idejéből.
Őszintén, bármilyen introvertált típust el tudok képzelni az ISTJ-n kívül hozzá.
Introvertált, komoly, cél-orientált, nem szereti ha valaki túl sok infót ad ki magából, kissé pesszimista, elég basicen öltözködik, őszinte, szorgalmas, nincs túl sok önbizalma.
Tippnek IxxJ-t gondolok, és sejtésem, hogy inkább thinker.
Nem olyan nagyon introvertált, de igen érzékeny, csendes, visszahúzódó, szorgalmas, laza, érdekli a divat, picit álmodozó, 1 közeli barátja van, fontos számára a család.
Na ezt nem tudom, de bizti introvertált.
Nem is olyan kissé introvertált, jó képzelőereje van, gondoskodó, szorgalmas, komoly, őszinte, nem szereti a sok dumát, próbálja barátait jó tanácsokkal ellátni, kissé dark academiás stílusú cuccokban mászkál, szeret rajzolni.
Tippem INFx de lehet ISFJ is.
#1 hozzászóló: szarjál sünt
-----
Kérdező, szerintem olvass utána a nyolc kognitív típusnak.
Első embered például az első helyen Fi, a második helyen Se használó (azaz ISFP) lehet, mert nagyon szívesen hallgat zenét és törődik az öltözködésével, de olyat hallgat és azt vesz fel, ami neki igazán tetszik, nem követi az aktuális divatot, emellett érzékeny lelkű is.
Ha kétbalkezes és ExxP, akkor ENFP. Egy ESTP elég gyakorlatias. A legelső semmiképp sem INFx, jól mondták feljebb, hogy ISFP. Egy INFP/INFJ embert nem igazán érdekel az öltözködés az alapvető funkcióján kívül (én INFJ vagyok).
Az ExxP alattihoz leginkább ISTP-t tudnék elképzelni.
Célorientált, nincs önbizalma. Ez elég ISFJ/INFJ.
Az egybarátos családpárti simán ISFJ, pláne, hogy említetted a szorgalmasságot. Nekem az nagyon Si (hagyományok, kötelességtudat).
A dark academia-s cuccokat leszámítva ezt magaménak (is) érzem, lehet INFJ is.
Annyira... Sztereotipikusan vannak ezek leírva. Ezek alapján honnan tudjuk?
#5 A barátnőm INFJ és nagyon érdekli a divat és az öltözködés. Az édesapám ISFP és szrik rá magasból.
Az igazság az, hogy az MBTI pont nem viselkedést néz hanem gondolkodásmódot és pont arról semmit nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!