Hogy lehetnék határozottabb, erősebb, hogy ne tudjanak rajtam átgázolni?
Mindig belekerülök egy ilyen ördögi körbe, hogy beskatulyáznak az emberek. Szerintem alapjába véve szerethető ember vagyok, kerülöm a konfliktust, igyekszem mindenkivel pozitív kapcsolatot ápolni miközben senkinek sem nyalok. Mégis mindig a végén egy kollektívában én leszek az akit beskatulyáznak és kirekesztettnek érzi magát.
Most is egy hasonló helyzetben vagyok. Aki hatására ezt érzem, vele holnap szeretnék beszélni erről, hogy mondja meg, hogy mit is ártottam neki, amiért "kizárt". Ebben pedig az a legrosszabb, hogy ez a munkahelyemen történik, ami befolyással van a munkámra is. Próbáltam már önvizsgálatot tenni, hogy vajon bennem hol a hiba, mert igen, biztosan van. Mint mindenkiben. De konkrétan a mostani helyzetre nem találom a választ amiért kirekesztett lettem.
Teljese elszáll ezáltal minden önbizalmam: mint a munka terén, mint az emberi kapcsolatokba vetett bizalmam... Napok óta a padlón vagyok lelkileg, reggel már egy pszichológust is felkerestem, mert úgy érzem, hogy csak lefele sodródom... Eltudnátok látni valamiféle tanáccsal?
Valami hasonló vagyok. Irigységből is kizárhatnak, ha túl jó vagy, vagy tartanak tőle, hogy túl jó lehetsz a munkában. Nem ritkaság.
Pszichológushallgatónál voltam, de én csak rosszabbul lettem utána. Meg egy másik pszichológiaiszolgálatnál, ami nagyon nem jött be.
Az emberek mindig és mindenkit beskatulyáznak, nég azok is akik elhiszik magukról hogy nem. Ezen nem tudsz változtatni.
Miben nyilvánul meg a kirekesztés? Mert ha annyi, hogy nem foglalkoznak veled, nem érdekelsz senkit akkor érthető, a túlságosan pozitív, konfliktuskerülő embereket általában nem szeretik mert unalmasnak, vagy hamisnak tartják őket.
Ha a kirekesztés olyan higy odamész beszélgetni és otthagynak, akkor meg valami a személyiségeddel van ami miatt nem szeretnek, ezt viszont ők tudják mi bajuk van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!