Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok képtelen növelni...

Miért vagyok képtelen növelni az önbizalmamat,határozottságomat?

Figyelt kérdés

Az összes alap önbizalomnövelő "praktikát" kipróbáltam ,de semmi.

Azon életterületeken is ahol sikeres vagyok,vannak gondok pl munka, de ahol nincs sikerélmény ott a föld alatt vagyok önbizalom terén,pl csajozás ...

2023. ápr. 3. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Mert ilyen a személyiséged. Bele kell törődni, mást nem tudsz tenni
2023. ápr. 3. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A személyiség fejleszthető, ugyanúgy az önbizalom is és a határozottság is.

Pszichológus segíthet ezen az úton elindulni.

Nem mondom, hogy egyedül képtelenség, de segítséggel sokkal hamarabb elérhetsz eredményeket benne.

2023. ápr. 3. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg van egy adott dolog régebbről, akér gyermekkorból ami folyamatosan befolyásol téged. Érdemes lenne megtalálnod ezt az okot, és azt valahogy helyre hozni a fejedben. Vagy lehet tudod az okát, csak folyton elnyomod magadban.
2023. ápr. 6. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Én utazni fogok szerintem ez évben, az a gond, hogy ha egyszer a környezeted hozzászokik a személyiségedhez, marhára nehéz onnan kilépni, mint egy tükör forgatják vissza feléd a saját negatív önképedet

De amikor egy idegen környezetbe lépsz, főleg külföldiekkel, az olyan mint egy 2. esély..

Jó, egy párszor már eljátszottam, de még mindig több esélye van a változásra így mint otthon maradni

2023. jún. 12. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!