Mi az MBTI-d, hány éves vagy és milyen nemű? Illetve mennyi sztereotípiát érzel magadénak?
Figyelt kérdés
Én INFJ vagyok, 27 éves, férfi. Nem mondanám tipikus INFJ-nek magam, mert nem érdekel ennek a holt buta emberiségnek a sorsa.2023. aug. 20. 10:48
11/24 anonim válasza:
Nagyon sokszor meg kell csinálni a tesztet, magadhoz hű, kérlelhetetlenül őszinte válaszokkal, nem kapkodva, akkor lesz jó. Nekem mindig ugyanazt dobta ki. ;)
13/24 A kérdező kommentje:
#11: A kognitív funkció teszt a legjobb. Ajánlom a Sakinorvát az érdeklődőknek.
2023. aug. 20. 12:02
15/24 A kérdező kommentje:
#14: Mindjárt más! :D
2023. aug. 20. 12:05
16/24 anonim válasza:
Jó pár éve csináltam párszor, ahány alkalom, annyi eltérő eredmény jött ki, aztán valaki linkelt cikkeket is, hogy valóban baromság az egész
17/24 anonim válasza:
Az évek során többször kitöltöttem már ezt a tesztet, általában INFJ jön ki, pedig a leírást nem érzem annyira igaznak magamra. Egyetértek #3-sal, inkább az aktuális hangulatot tükrözi az eredmény, ha pl ilyen "senki nem érdekel" érzésem van, INTJ jön ki, stb. Ami mindig fix, az az IxxJ nálam, és ez tényleg reális is.
25N
18/24 anonim válasza:
Aki hangulat alapján tölti ki az már eleve rossz.. ehhez önismeret kell. Nekem mindig ugyanaz jött ki eddig.
19/24 anonim válasza:
Nem értem miért vagyok lepontozva, a teszt arra van hogy az alap személyiségképet monitorozza amit mindenkinek valamilyen szinten fel kéne ismernie önmagában és megfelelően jelölni is tudni a tesztben.. ha neki álltok úgy tesztet tölteni hogy mindenkit utáltok, 2 hét múlva meg úgy hogy mindenkit szerettek, akkor milyen egzakt eredményt vártok?
20/24 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak, egyetértek veled. Az MBTI nem változik.
2023. aug. 20. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!