Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz, hogy mindenkinek van...

Az igaz, hogy mindenkinek van függősége?

Figyelt kérdés

Zacher mondja azt, hogy nincs olyan ember akinek ne lenne valamilyen függősége.

Ez vajon igaz lehet?

Igazság szerint én is csak egy embert ismerek, aki például nem iszik, nem dohányzik, nem kávézik. Kérdeztem tőle egyszer, hogy neked nem hiányzik semmi reggel mikor felkelsz? Azt mondta nem.

De ugye a függőség bármi lehet, ezek leginkább “káros” függőségek, de ugye lehet internet, csoki, könyv, kb akármi.

De az igaz, hogy valamilyen függősége mindenkinek van, vagy baromság, és vannak emberek akiknek tényleg nincs semmi?

2023. aug. 14. 22:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Pozitív függőség" olyan nincs. Hobbi vagy szabadidős tevékenység a kifejezés, amit keresel.
2023. aug. 14. 23:27
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
A feleségemnek nincs semmilyen függősége, nekem is csak a kávé.
2023. aug. 15. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igaz.

Negatív függőség: alkohol, drog, nyugtató stb...

Pozitív függőség: sport, olvasás

Mindenki függ valamitől, legyen az jó, vagy rossz!

2023. aug. 15. 06:26
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

"és vannak emberek akiknek tényleg nincs semmi?"

Persze. Vannak...A halott emberek.

2023. aug. 15. 06:49
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Munkába járás is függőség. Heti 5 nap napi 8 óra, akkor is mész ha beteg vagy csakhogy ne legyen kevesebb a fizetésed hó végén.
2023. aug. 15. 07:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, csak sokan elég jól palástolják.
2023. aug. 15. 07:45
 17/19 anonim ***** válasza:
92%

Annyiféle függőség létezik hogy általában valamelyik kategóriába beleesik az ember.

Pl: alkoholfüggőség, nikotinfüggőség, drogfüggőség, koffeinfüggőség, gyógyszerfüggőség (nyugtatók, antidepresszánsok), orrsprayfüggőség, édességfüggők vagy érzelmi evők, kapcsolatfüggők vagy társfüggők, szexfüggőség, szerencsejáték függőség, munkafüggők, sportfüggők, adrenalinfüggők (pl: Tom Cruise), számítógép- és netfüggőség, vásárlásmániások vagy tisztaságmániások stb.

2023. aug. 15. 09:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Ifem. Pl én levegő függő vagyok, meg víz függő is, és hát sajnos az ételre is rászoktam már :D
2023. aug. 16. 07:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs függőségem.
2023. aug. 17. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!