Mikor szoktál felébredni? Mikor szoktál elaludni? És miért akkor?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 06:09
1/10 anonim válasza:
Felébredni változó: ma 4 óra után keltem, van, amikor 2-kor ébredek, van, amikor "normálisa" fél 6- fél 7 magasságában.
Elaludni is nagyon változó: este 10 fele, vagy éjfél fele.
A lefekvést azért teszem ilyen későre, mert sajnos gyakran netezek alvás-olvasás, vagy más, de hasznosabb tevékenység helyett.
Fel van minden borulva nálam.
2/10 anonim válasza:
Felébredni mindig kb 6:00, elaludni olyan 24:00 kb.. de mostanában ez csökkent, fáradtabb vagyok, nincs energiám.
3/10 Hans Pötterman válasza:
22korul alszom el, 05:30kor kelek
4/10 anonim válasza:
Elaludni 11-12 körül szoktam, ébredni munkanapokon általában 2,5 órával a munkaidő előtt, kb egy órát szeretek hagyni a reggeli kávéra, ébredezésre, utána egy óra készülődés, aztán indulok.
Most szabin vagyok, nem tudom, mikor aludtam el, valamikor éjfél után, 8 körül ébredtem.
5/10 anonim válasza:
Ezt már tényleg nem tudom felfogni ép ésszel, itt komolyan mindenki tök lazán kiteregeti a magánéletét egy vadidegennek? Miért? Nem értem az embereket néha...😫
6/10 anonim válasza:
Mert mi lesz, ha tudja, hogy XY az interneten mikor alszik? :D
7/10 anonim válasza:
Mostanában felébredek 3 óra felé, de visszalalszom. Lefeküdni kb úgy 23 óra felé. Nincs nagy alvás igényem.
8/10 Senior Séf válasza:
Villanyoltás 23 órakor van. Normál esetben 2-3x ébredek vizelési inger miatt. Kelni 6-kor szoktam.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. aug. 14. 01:43
10/10 A kérdező kommentje:
Ide is írjatok, legyetek szívesek, ha van kedvetek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
2023. aug. 26. 16:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!