Tényleg ezt gondolják az emberek a 35 feletti nőkről?
Figyelt kérdés
Szóval,szoktam olvasgatni a cikkeknél a kommenteket. Ha van egy celeb csaj, aki kb 35-ön felüli (kb 38-45), arra már rengetegen írják,hogy kivénhedt csataló, öreg,kiélt,elhasznált. Ezt csak indulatból írják,vagy tényleg így gondolják?
Én nő vagyok,nem tudom nyilván úgy megítélni a helyzetet,mint egy pasi..de pont ma olvastam ilyen megjegyzéseket egy celeb cikk alatt. Nem szeretném megnevezni,de 40+-os, és szerintem nagyon szép..legalábbis olyan haja/fogsora/alakja van,ami nekem jóval fiatalabban sincs. És akkor jönnek a megjegyzések,hogy milyen ronda,öreg. Szóval azon is elgondolkodtam,hogy ha egy ilyen jó nőről ez a véleményük, akkor az átlagemberekről vajon mi?
2023. aug. 7. 22:20
14/32 anonim válasza:
Ha facen olvastad, arra kár pazarolni az idődet.
Ott mindenkibe belekötnek legyen akár Mila Kunis. :D
2023. aug. 7. 22:24
15/32 anonim válasza:
Nem gondolják ezt az emberek, néhány fontoskodó primitív ír ilyesmit. Pl ha a 8-as válaszoló ilyesmit gondol a 35 év felettiekről, akkor magáról mit gondolhat 41 évesen?
2023. aug. 7. 23:29
16/32 anonim válasza:
"Ha 35 évesen 20 évesként akarsz élni, az lehet hogy hátrány."
Miért?
2023. aug. 8. 04:38
17/32 anonim válasza:
"Nem szeretném megnevezni,de 40+-os, és szerintem nagyon szép..legalábbis olyan haja/fogsora/alakja van,ami nekem jóval fiatalabban sincs."
Ez nekem semmit se jelent, ez nekem még mindig nagyon külsőség.
2023. aug. 8. 04:42
18/32 anonim válasza:
#16 Mert nem tartasz ott korban, kinézetben, mentalitásban.
Mentalitásban mondjuk lehet hogy ott tartasz.
Ha viszont nem találod a helyed és folyton peched van, az megint egy más tészta, de visszafele már akkor se tudsz menni. Az idő kerekét nem tudod visszafele forgatni.
2023. aug. 8. 04:49
19/32 anonim válasza:
"Mert nem tartasz ott korban, kinézetben, mentalitásban."
Honnan tudod? És mit jelent? Nálam semmi különbség, ugyanazt csinálom most 33 évesen, mint 20 évesen.
2023. aug. 8. 07:51
20/32 anonim válasza:
Korban semmiképpen, szerintem kinézetre sem. Mentalitásban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!