Nagyon gáz ha kicsit unalmasan élek?
Úgy értem szeretek keresztrejtvényt fejteni, rádiót hallgatni, olvasgatni, filmezni.
Viszont nem szeretem a mai zenéket, általában retrot hallgatok, nem vágyom a bulizásra, stb...
Inkább régimódinak jellemezném magam.
keresztrejtvényt fejteni: javitja a memoriat
, rádiót hallgatni seta kozben ,sport kozben,hazimunka kozben nem is tudnal filmet nezni
, olvasgatni: a konYvolvasas a koncentraciot fantaziat szokincset,helyesirast fejleszti.
, filmezni.
Ha neked ettől jó, akkor miért kéne úgy élned, ahogy mások elvárják?
Csak azért, mert...?
Mert sajnos nálam alacsonyabb végzettségüekkel dolgozom, és egyre nehezebb a beilleszkedés, ha magam adnám.
Pl Beethoven 4 évszak simphoniájáról nem lehet társalogni velük, se az olasz novella irodalomról.
De addig játszani meg a tudatlan, buta, embert?
Ha nem teszem kifognának.
Igen, ismerős a helyzet. Én se tudom mindig magamat adni, akkor nagyon megszívnák! Én mondjuk egy kicsit nyersebb stílus vagyok, azért is! :)
Én azt szoktam játszani, hogy normális vagyok!
Nagyon kimerítő!
Ne akarj olyanok közé illeszkedni akik nyilvánvalóan nincsenek veled egy szinten.
A munkahely az munkahely, nem baráti kör. Szimplán dolgozni jársz oda, pénzt keresni. Légy kedves, de semmi többre nincs szükség.
Én sem tudok olyanokkal közelebbi kapcsolatot fenntartani akik pl csak a körömmlakkról, hajfestésről , műkörmökről, sminkről, márkás ruhákról meg ilyenekről tudnak beszélni mert ezek a dolgok engem nem érdekelnek, nem én vagyok, nem az én érdeklődési körömbe tartoznak. Így ezekkel az emberekkel csak annyi a kontaktom ami feltétlen szükséges. Nem erőszakolom magamra a társaságukat, és az enyémet sem ràjuk, mert nem tudok az ő dolgaikhoz érdemben hozzászólni, és ők sem az enyémekhez. Mert Nincs bennünk semmi közös, és nincs ezzel semmi probléma.
A munkahelyeden dolgozz, barátokat meg találhatsz máshol, máshogy, hogy azok valódiak legyenek.
Nincs a pénz, hogy ne lehessek önmagam,sose voltam képmutató típus nem is lennék. Én sem vagyok puszipajtás ilyesmi miatt minden munkatársammal, és ez teljesen normális.
Igazgatók van. :)
Felvállalom magam, végülis csak egy munkahely, valóban nem barátkozni járok oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!