Az osztrákok miért ennyire unalmasak?
Szerintem Bécs is egy unalmas város leszámítva hogy szép és élhető.
Az emberek felszínesek és unalmasak, ráadásul szinte mindenki bevándorló és maguk között vannak a magyarok pedig széthúznak. A szórakozóhelyek pedig unalmasak és drágák.
Szerintetek ?
Ráadásul szinte mindenki bevándorló. És? Téged MAGYARKÉNT AUSZTRIÁBAN ez zavar? Ez kb. olyan, mintha az utcán mindenkinek BMW-je lenne, még nekem is és ez zavarna.
Unalmas? Költözz ki Kanadán kívül bármelyik amerikai országba, ahol a nyílt utcán tüzet nyithat rád bárki bármikor. Nem muszáj biztonságban, már-már "unalmasan" élni.
"Mondasz egy nem unalmas várost?"
Hallstadt, a katakombájával és a tóval.
Graz, a várával és a Mura folyón levő Murinsel kávézóval.
Salzburg
Klagenfurt
Kinek mi az unalmas. Van, aki a precíz osztrák mentalitást szereti. Én a terhességem elején egyszer majdnem elájultam ott. Senkit nem érdekelt. Annyit mondtak, hogy ha hánynom kell, ne a fűre, mert azért büntetést kell fizetni.
Nekem pl. a mediterrán hangoskodás is sok, de ez a közönyösség is sok volt. Nekem Magyarország megfelel.
"Kinek mi az unalmas. Van, aki a precíz osztrák mentalitást szereti. Én a terhességem elején egyszer majdnem elájultam ott. Senkit nem érdekelt. Annyit mondtak, hogy ha hánynom kell, ne a fűre, mert azért büntetést kell fizetni.
Nekem pl. a mediterrán hangoskodás is sok, de ez a közönyösség is sok volt. Nekem Magyarország megfelel."
Pont hogy ezt Magyarországon tapasztalom, ha rosszul vagy, a kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!