A magyar fiatal lányok miért öltözködnek ennyire ratyin?
Figyelt kérdés
Most jöttem haza Londonból és ott figyeltem fel rá, hogy sokkal kulturáltabban öltözködnek a fiatal csajok. Itthon már hányni lehet a sok kihívó, k.rvakosztümös kis libától. Persze a ratyi pasiknak nyilván ez jön be, abból is van bőven Magyarországon ugye…2023. aug. 6. 17:48
1/9 anonim válasza:
A leírásban meg is magyaráztad: a ratyi pasiknak ez jön be, abból is van bőven Magyarországon...
Igen, bizonyára ratyi pasi vagyok, mert bejön a egy lány ribisen öltözködik és nem rejtegeti bájait.
2/9 anonim válasza:
Amíg nem te biztosítod az anyagi hátterét, addig semmi közöd hozzá, hogy miként öltözködnek olyan emberek, akikhez semmi nem köt!
3/9 anonim válasza:
Az olyan emberek, mint te - kérdező, - bárkivel, bármire képesek ideiglenesen is szövetségeket kötni csak azért, hogy a saját népük szülöttjeit, elért eredményeit fikázhassák! Költözzél ki Londonban és nyalogasd napi szinten az ott élők megmosatlan hátsó felét, ha minden jobb odakint szerinted!
4/9 anonim válasza:
Se pasik se nők nem öltöznek jól...
5/9 anonim válasza:
Ez nekem is feltűnt, hogy ritka ribisen oltozkodnek a magyar (inkább kelet-europai) lányok. 🙈
6/9 anonim válasza:
Mondj már példát.Amilyen rongyok vannak az angol turikban,én meg azt nem venném magamra.Mind lóg,csunya mintás.
8/9 anonim válasza:
Pedig az angol lányok az egyik legcsúnyábbak és legrondább öltözködésűek.
9/9 anonim válasza:
Mert pénzes hapit akarnak fogni maguknak aki megdugja őket, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!