Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha sokáig nem láttok valakit...

Ha sokáig nem láttok valakit akkor szoktatok arra gondolni,hogy már nem él?

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2023. aug. 4. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha idős, akkor talán.
2023. aug. 4. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A korától függ és az egészsgi állapotától. Volt egy fiú akit még régen, 15 évesen ismertem és nagy beteg volt akkor. Azóta nem láttam és azóta etelt több mint 15 év. Néha eszembe jut és nem automatikusan azt gondolom, hogy ő azóta meghalt, de tudom, ez is benne van a pakliban.

Ha van olyan ismerősöm aki már akkor nagyon idős volt amikor utoljára láttam és eszembe jut sok-sok év után, akkor gondolok arra, hogy lehet már nem él.

De ha egy makkegészséges embert megismerek aki fiatal vagy egalább is nem 70 és a halál között van és nem látom utána, évek múlva amikor eszembe jut, nem is gondolok olyanra, hogy biztos meghalt.

Volt már 3 ismerősöm akit évekig nem láttam és évek múlva felhoztam beszélgetés témának és teljesen ledöbbentem, amikor mondták, hogy ő meghalt.

2023. aug. 4. 22:37
 4/7 Bferike ***** válasza:
100%
Igen.
2023. aug. 4. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább ha gondoltam valakire, megjelent.
2023. aug. 4. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam
2023. aug. 4. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
nem, ha sokáig nem látok valakit vagy beszélek vele akkor nem is vagyunk olyan viszonyban hogy érdekeljen történik-e bármi is vele, téma lezárva
2023. aug. 13. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!