Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális dolog, ha valaki...

Normális dolog, ha valaki arra biztatja a gyerekeit, hogy ne járjon szűrővizsgálatra, mert megalázó?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdés alatt, felment bennem a pumpa. Férfi és azt ecseteli, hogy a felesége se jár 18 éve. Már megy ott a vita, nem akartam belefolyni.

2023. aug. 1. 22:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%
Mondom... Természetes szelekció.
2023. aug. 2. 21:37
 22/28 A kérdező kommentje:

#20: Az kemény, hogy olyanokon gúnyolódsz, akik elmennek egy rohadt szűrésre évente egyszer. Ami egy 10 perces vizsgálat.

Még mi vagyunk a rosszak basszus.

Ki az isten imádja ezeket a vizsgálatokat? Hol írtunk ilyeneket?

Én magánorvoshoz járok, ott tele a váró, hetekkel előtte kell időpontot kérni. De más orvosnál is így lehet, mert facebook csoportokban mikor keresnek nőgyógyászt, alig találni egy héten belül.

A két és fél pipás férfit keresd fel a nők egészsége témakörben. Teljesen ugyanezt fújja. Nem jár fogorvoshoz se. A családjának tiltja 20 éve, hogy orvoshoz menjenek. Szerintem jól megértitek egymást majd. Komolyan mondom!

Szülni hol fogsz amúgy? Otthon a kis szobádban?

Hány éves vagy? 10? Az írásodból ítélve.

#19: Látod! Mi azért járunk orvoshoz, hogy mutogassuk magunkat. :D Igen, ebből a célból járnak a nők nőgyógyászhoz!

Nekem a párom szokta mondani,hogy igenis fontos a szűrés, ne hanyagoljam el. Nincs ebben semmi rossz. Szüleimtől se hallottam soha ilyen baromságokat, amit itt összehordanak ezen az oldalon. Iszonyú káros.

Te viszont jófej vagy!

2023. aug. 2. 22:45
 23/28 anonim ***** válasza:
31%

22

"A családjának tiltja 20 éve, hogy orvoshoz menjenek. "

Ne írj valótlant, ez így természetesen nem igaz. Azt csinálnak, amit akarnak. Véleményem van persze, de huszonévesek már, önállóak.

Az igaz, hogy én nem járok orvoshoz, semmilyenhez. A párom pedig nőgyógyászhooz nem, ennyi nekem elég.

És baromira nem vagyok ezzel így; csak itt a gyk-n tucatnyi hasonló válaszlót olvastam már.

2023. aug. 3. 09:58
 24/28 A kérdező kommentje:

#23: Új profilod van? :D Hova tűnt a 2 és fél pipás?

Nyugi ezt is tudjuk tiltatni valótlan információk terjesztése meg értelmetlen hergelés miatt.

Beteg!

2023. aug. 3. 12:01
 25/28 anonim ***** válasza:
57%

24

Ugyan az a profilom.

Én nem hergelek senkit; te hergeled itt magad...

2023. aug. 3. 13:03
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem ezzel a profillal irogatsz a többi kérdéshez. Ne hazudj.

Sőt most már kezdtem érezni, hogy te egy tizenéves ócska troll vagy. Az egyik tegnapi trágár kommented után ami törölve lett.

2023. aug. 3. 13:15
 27/28 anonim ***** válasza:
36%

26

Kérlek, ne hazugozz! Amit írtam, azt vállalom. Amit nem én írtam, azt nyílván nem.

A profilom ugyan az. Trágár kommentet soha nem írok, nyugodtan visszanézheted.

Nem tudom, a másik hasonló véleményű hsz kicsoda, én az 50-es férfi vagyok.

2023. aug. 3. 13:23
 28/28 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem normális.

Szabad orszagban élünk elvileg.

Mindenki arra buzdítja a gyerekét, amire akarja! Fogadd el!

2023. aug. 3. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!