Normális dolog, ha valaki arra biztatja a gyerekeit, hogy ne járjon szűrővizsgálatra, mert megalázó?
#20: Az kemény, hogy olyanokon gúnyolódsz, akik elmennek egy rohadt szűrésre évente egyszer. Ami egy 10 perces vizsgálat.
Még mi vagyunk a rosszak basszus.
Ki az isten imádja ezeket a vizsgálatokat? Hol írtunk ilyeneket?
Én magánorvoshoz járok, ott tele a váró, hetekkel előtte kell időpontot kérni. De más orvosnál is így lehet, mert facebook csoportokban mikor keresnek nőgyógyászt, alig találni egy héten belül.
A két és fél pipás férfit keresd fel a nők egészsége témakörben. Teljesen ugyanezt fújja. Nem jár fogorvoshoz se. A családjának tiltja 20 éve, hogy orvoshoz menjenek. Szerintem jól megértitek egymást majd. Komolyan mondom!
Szülni hol fogsz amúgy? Otthon a kis szobádban?
Hány éves vagy? 10? Az írásodból ítélve.
#19: Látod! Mi azért járunk orvoshoz, hogy mutogassuk magunkat. :D Igen, ebből a célból járnak a nők nőgyógyászhoz!
Nekem a párom szokta mondani,hogy igenis fontos a szűrés, ne hanyagoljam el. Nincs ebben semmi rossz. Szüleimtől se hallottam soha ilyen baromságokat, amit itt összehordanak ezen az oldalon. Iszonyú káros.
Te viszont jófej vagy!
22
"A családjának tiltja 20 éve, hogy orvoshoz menjenek. "
Ne írj valótlant, ez így természetesen nem igaz. Azt csinálnak, amit akarnak. Véleményem van persze, de huszonévesek már, önállóak.
Az igaz, hogy én nem járok orvoshoz, semmilyenhez. A párom pedig nőgyógyászhooz nem, ennyi nekem elég.
És baromira nem vagyok ezzel így; csak itt a gyk-n tucatnyi hasonló válaszlót olvastam már.
#23: Új profilod van? :D Hova tűnt a 2 és fél pipás?
Nyugi ezt is tudjuk tiltatni valótlan információk terjesztése meg értelmetlen hergelés miatt.
Beteg!
24
Ugyan az a profilom.
Én nem hergelek senkit; te hergeled itt magad...
Nem ezzel a profillal irogatsz a többi kérdéshez. Ne hazudj.
Sőt most már kezdtem érezni, hogy te egy tizenéves ócska troll vagy. Az egyik tegnapi trágár kommented után ami törölve lett.
26
Kérlek, ne hazugozz! Amit írtam, azt vállalom. Amit nem én írtam, azt nyílván nem.
A profilom ugyan az. Trágár kommentet soha nem írok, nyugodtan visszanézheted.
Nem tudom, a másik hasonló véleményű hsz kicsoda, én az 50-es férfi vagyok.
Szerintem normális.
Szabad orszagban élünk elvileg.
Mindenki arra buzdítja a gyerekét, amire akarja! Fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!