Mi az a három dolog amit a legjobban ki szeretnél próbálni és azt a jelenlegi helyzetedben csak bérelve todnád, tudod?
Figyelt kérdés
Mi a korod és nemed?2023. júl. 18. 07:01
1/5 A kérdező kommentje:
Tudnád
2023. júl. 18. 07:01
2/5 anonim válasza:
Amit én ki szeretnék próbálni, az nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán. Egy olyan monitor, ami inkább egy gömb alakú szoba és abban játszani bármilyen 3D survival game-et. Tehát a lényeg az lenne, hogy az egész világ amiben játszom, körém van vetítve. Egy ARK Survival Evolved csodálatos élmény lenne egy ilyen gépben.
4/5 anonim válasza:
Jetski az nekem is. Egy B737 vagy A320 szimulátor, és hozzá egy bérelt pilóta aki tanít. :)
5/5 anonim válasza:
Egy veterán, teljesen elektronika mentes ford mustang vezetès.
Vizisíelés
Dzsetski
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!