Ez a dolog mivel magyarázható?
Itthon mikor néha nagyon kiakadok és a feleségemmel vitázok vissza gondolva a dolgokat olyankor mintha kicsit más ember lennék mintha nem is én lennék az hanem valaki más majd később mikor már lenyugodtam mintha akkor lennék önmagam (?) . Nem tudom mert már néha azt sem tudom , hogy ki vagyok én.
Arról egyszer olvastam, hogy minden emberben kettő személyisége van ami normális és természetes a tudatos én és a tudattalan én. Hogyha ennek köze van annak mikor az embert egy fajta "érzés merénylet" veszi úrrá akkor érthető részemről a dolog , mert erről is olvastam, hogyha valaki nem tudja vagy nehezen tudja kezelni az érzéseit akkor szak nyelven fogalmazva érzés merénylet megy át rajta amin nem tud uralkodni.
Olvasok egy könyvet Érzelmi intelligencia címmel. Gyakorolati részről is olvastam de nem mindig tudom magam kezelni próbálom mert valamikor sikerül de valamikor nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!