Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem akartok válaszolni...

Ha nem akartok válaszolni valakinek, akkor elolvassátok az üzenetet, és nem írtok vissza, vagy szimplán meg sem nyitjátok?

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 22:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
40%
#20 Valószínűleg unatkozik :D
2023. júl. 29. 08:29
 22/34 anonim ***** válasza:
40%
#20 és ment a zöld kéz! Egyetértek veled. A kérdező nagyon unatkozik.
2023. júl. 29. 08:30
 23/34 A kérdező kommentje:
Én nem unatkozok, csak érdekes volt az a komment, hogy napokon keresztül nincs ideje egy pár soros, félperc alatt megírható válaszra, de itt a gyakorin bezzeg van ideje regényeket írni..
2023. júl. 29. 09:24
 24/34 anonim ***** válasza:

"És ha mondjuk rokoni, vagy haveri kapcsolat van, akiket már sok-sok éve ismertek, csak pl. sokszor ír, és már kicsit idegesítő? "

Nekem most volt egy rokoni, 20 éve nem láttuk egymást, most dolgoztatni akart, (mert nekem az a szakmám és a végzettségem). Természetesen ingyen, más által már elcseszett, összegányolt szart kellett volna rendbe tenni (könyvelés), letiltottam. Van elég gondom nélküle is.

2023. júl. 29. 09:59
 25/34 anonim ***** válasza:
62%

Bagoly mondja verébnek! 03:35-re írt kommentre válaszolsz 5 óra!! után? 5 óra alatt nem igaz, hogy nem volt egy másodperced, hogy ideírj válasznak két szót! 5 órán át várattál minket, hogy válaszolj, pedig még két komment is bejött azóta, de te nem vetted a fáradtságot, hogy ideírj, pedig annyi időd lett volna!

Szerintem igazságtalan, hogy mindenkinek szinte azonnal válaszolsz, van időd a regényeket végigolvasni és részletes választ adni rájuk, de a 20-as kommentelőt meg várattad és azt is aki utána írt!

2023. júl. 29. 10:01
 26/34 A kérdező kommentje:
25, a kettő nem ugyanaz, a gyakori nem küld értesítést, csak akkor látszik, ha belépsz az oldalra. Meg nyilván az itt lévő kommentekre válaszolni nem ugyanolyan fontos, mint egy Messenger üzenetre, szóval nem is összehasonlítható a kettő.
2023. júl. 29. 10:57
 27/34 A kérdező kommentje:
Ja meg hát az alvásomból nem fogok felkelni emiatt, de ez mástól sem elvárt természetesen. Alvás közben nem tud senki sem írni. Amiket írtam, az a napközbeni dolgokra vonatkozott, de ez magától értetődő.
2023. júl. 29. 10:59
 28/34 anonim ***** válasza:

Ha nagyon le akarok rázni valakit, akkor megnyitom és nem reagálok, vagy ha van benne kérdés, akkor tőmondatban, s nem kérdezek vissza. Ezt egy idő múltán szerintem mindenki észleli. Ha mégsem, akkor kéretlen mappába teszem.

Ha nem nyitom meg, annak több oka lehet. Van, hogy csak nincs kedvem épp írni, vagy nem érek rá éppen annyira, mint szeretnék. Van, akivel kifejezetten szeretek chatelni, és akkor válaszolok neki, mikor már otthon vagyok nyugiban. Ilyenkor nem láttamozok.

2023. júl. 29. 12:00
 29/34 anonim ***** válasza:
27, pediig itt lógsz folyton az oldalon mégis 5 órát kellett várni a válaszodra!
2023. júl. 29. 12:59
 30/34 anonim ***** válasza:
30, ja persze jó duma! Csak lusta voltál írni!
2023. júl. 29. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!