Ez több mar mint szimpátia? Kicsit hosszú, köszi ha elolvassátok
Sziasztok!
Végzős vagyok a gimiben, kémia biosz faktra járok, és eddig az összes kémia biosz tanáromat elüldözte az osztalyom, idén jött egy kb 27 éves tanár, nemrég végzett az egyetemen. Igazából barátom van, tehát nem lenne értelme a kérdésemnek de kezdem azt hinni, hogy több van köztünk mint szimpátia. Kiváló tanár egyébként, és mint ember is kedveljük. Szeptemberben szakítottam a barátommal (azóta újra osszejottunk de ez más kerdes) es akkor elég nehéz időket éltem meg, volt mikor a mosdóban sírtam és pont ott volt és hát próbált megnyugtatni. Sokszor volt, hogy pár pont hiányzott volna a jobb jegyhez és simán megadta, másnak meg nem. Ő volt velünk az ofo mellett osztalykirandulason (semelyik másik tanár nem volt hajlandó jönni velunk) es ott beszélgetett belém, meg a terveimmel az egyetemre, orvosirol, meg a magánéletem is szoba került. Alapvetően ezeket nem kéne felreerteni, de mégis olyan fura ez az egész. Soha nem volt még olyan tanarom aki beszélgetett volna velem ennyit, vagy esetleg még facen is irt volna, érdeklődött volna utánam. Másnál nem nagyon láttam volna ekkora érdeklődést. Igazából rn nem akarnék tőle semmit mert barátom van, de annyira nem ismerem a férfiakat, hogy most mi is akar ez lenni.
Nem tudni ennyiből. Lelkes fiatal tanár is lehet. Viszont jártam egyetemre egy sráccal aki azóta tanár (nem biosz), hát az basszus minden élőre kacsintgatott, velem is próbált flörtölni holott tudtuk egymásról hogy foglaltak vagyunk...
Vagy kedves vagy érdekled.
Koszi,ez a terv.
19 leszek jovohet kedden.
Hat igen valamennyire nyilvan ismerem de o azert már egy idősebb komoly férfi, őket azert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!