Tanárok! Ti észreveszitek ha az egyik tanitvanyotok többet mutat irantatok mint szimpátiat?
Figyelt kérdés
A kérdésem elméleti, és úgy láttam hogy sok tanár jár erre az oldalra és mostanában rengeteg "szerelmes vagyok a tanaromba mit tegyek" kérdést is tettek fel itt ezért gondoltam megkerdezem. Persze nem arra gondolok hogy üzeneteket írogat vagy tisztán látszik az emberen hogy oda van érte, csak így lehet e ezt észre venni.
(Nem vagyok szerelmes semelyik tanaromba nem azért kerdeztem)
Természetesen mások valaszara is kíváncsi vagyok, de a tanaroknal a legnagyobb a korkulonbseg
2023. jan. 21. 21:25
1/16 anonim válasza:
Igen, én vettem már észre, bár nem olyan értelemben vagyok tanár, hogy iskolában, de nagy különbség nincs.
2/16 A kérdező kommentje:
Ilyenkor ezt mennyire szoktak komolyan venni? Vagy tekintenek emiatt máshogy vajon arra az emberre?
2023. jan. 21. 21:47
3/16 anonim válasza:
Komolyan kell venni és magunkban ventillálni egy kicsit, hogy volt-e olyan pont, ami esetleg félreérthető volt, jelzésnek vehette. Ha biztosan nem, akkor nem tehetünk róla, hogy egy szívből jövő mosolyt, kedvességet is jelzésnek vesz sok önbizalomhiányos ember.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2023. jan. 21. 21:57
6/16 anonim válasza:
Én a nyelvtanáromba voltam, vittem is neki virágot, ajándékokat.
7/16 A kérdező kommentje:
Es lett valami köztetek?
2023. jan. 21. 22:21
8/16 anonim válasza:
Gimi vagy egyetem? Nem mindegy.
9/16 anonim válasza:
kőműves vok jártam 20 évesen végeztem és nagyon bejött a 45 éves gyakorlati tanár faszi
10/16 A kérdező kommentje:
Gimi inkább. Egyetemen ha jól tudom nem tiltott a tanár diák viszony
2023. jan. 21. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!