Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen kétségbeejtően...

Miért ilyen kétségbeejtően pocsék az emberek helyesírása? Ált. isk. alsó tagozat anyagát nem tanulta meg az emberek 80%-a. Nem ciki?

Figyelt kérdés

2023. júl. 28. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10, azok szándékosan helytelen példák, akárcsak az eggyel előrébb lévő zárójelen belül is. De mivel te ott nem tudod, hogy az ott ragozott "%-al" és "1-el" is (direkt, a példa kedvéért) helytelen, így csak az utóbbiba kötsz bele. Megesik...
2023. aug. 6. 13:23
 12/12 anonim ***** válasza:

"Én például mindig észreveszem, ha látok egy szót, aminek a helyesírását rosszul tudtam"

Te nem tudom hogy a francba olvasol, de én csak ránézek a szóra. Elő is fordul néha, hogy valamit elolvasok 5* mert olyan baromságnak hangzik, és hatodik olvasásra látom, hogy félreolvastam egy szót. A helyesírási hibákat nem veszem észre.

júl. 18. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!