Miért nem tudok esti suli mellett 4-6 órás munkát vállalni?
Figyelt kérdés
Barhova elmentem allasinterjura kozoltek hogy ez ilyen beugros munkaido es van hogy ejjelre vagy delutanra hivnak be vagy 2napba ledolgozni 12 orat stb..es nem erdekli oket hogy iskolaba jarok
de nekem heti 3x delutantol estig iskolam van es nem tudnam megoldani a 12orazast vagy ha 4 oraba hivnak be delutan
Tudom tudom vannak akik gyerek,munka,haztartas mellett leteszik de a legtobbjuknek az a lenyeg hogy legyen egy erettsegi a kezukben,de nekem szamitanak a pontok mert egyetemre megyek tovabbtanulni.
! Diakmunkat nem vallalhatok mert felnottoktatasban vagyok !
Es meg videken is vagyok:(
2023. júl. 10. 12:16
1/15 anonim válasza:
Mert vidéken vagy és felnőttoktatásban tanulsz.
2/15 A kérdező kommentje:
Mert pesten tudnek talalni munkat?🙂
2023. júl. 10. 12:21
3/15 anonim válasza:
Sehol nem tolerálják az iskolát, levelező képzést se lehet végezni munka mellett, mert a péntekeket nem engedik el még úgy se, hogy a szorgalmi időszakban szabit veszel ki az adott péntekekre, meg nincs is annyi alapból. Nem tudom aki kitalálta hogy gondolta, hogy ilyen formában lehet dolgozni mellette.
4/15 anonim válasza:
Keress tovább biztos, hogy találsz ilyen munkahelyet a közeledben. Sokan így tanulnak.
5/15 A kérdező kommentje:
#3 Csak akkor nem ertem hogy miert pont a NAPPALIRA jaro diakoknak adnak nappali munkat amire max.nyariszunetben lesz idejuk,akkor lehetne egy jogszabaly hogy aki pl 20-21 eves koraig estire jar az kapjon diakmunkat,mert a diak munkak legtobbszor 4-6orasok es nappal kell vegezni,es az estisek delutanra jarnak.
2023. júl. 10. 12:34
7/15 Kései Sirató válasza:
Érdeklődj a Postán, ott mindig van hely!
8/15 A kérdező kommentje:
#6 faluba lakok itt nincs meki+csak nappalis diakokat keresnek ami a kozelbe vab
#7 postan lehet 4 oraba dolgozni?
2023. júl. 10. 12:52
9/15 Kései Sirató válasza:
Igen, lehet postán 4 órában dolgozni. Menj be és egyeztess velük, mondjad, hogy mikor tudnál kezdeni.
10/15 anonim válasza:
Menj futarnak azok akkor dolgoznak amikor akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!