Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem tudok esti suli...

Miért nem tudok esti suli mellett 4-6 órás munkát vállalni?

Figyelt kérdés

Barhova elmentem allasinterjura kozoltek hogy ez ilyen beugros munkaido es van hogy ejjelre vagy delutanra hivnak be vagy 2napba ledolgozni 12 orat stb..es nem erdekli oket hogy iskolaba jarok

de nekem heti 3x delutantol estig iskolam van es nem tudnam megoldani a 12orazast vagy ha 4 oraba hivnak be delutan

Tudom tudom vannak akik gyerek,munka,haztartas mellett leteszik de a legtobbjuknek az a lenyeg hogy legyen egy erettsegi a kezukben,de nekem szamitanak a pontok mert egyetemre megyek tovabbtanulni.

! Diakmunkat nem vallalhatok mert felnottoktatasban vagyok !

Es meg videken is vagyok:(

2023. júl. 10. 12:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Nincsen jogsim
2023. júl. 10. 13:06
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Kerékpár is jó:)
2023. júl. 10. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ruhás boltban talaltam de almomba nem gondoltam volna hogy van ilyen hely mint az enyém, kevés mint a fehér holló, de osszejohet.

En gyerek mellett dolgozok 4-5 neha 6 oraba, sulizok szombat d.e és megoldották.

Szerencsém volt, amugy nagyon elvan cseszve ez az egész mert külföldön siman van olyan hogy 3 nap dolgoznak csak az anyukak vagy barki es természetes(Hollandia)

Probalkozzal aztan összejön

2023. júl. 10. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
Egyéni tanrendben nem lehetne?
2023. júl. 10. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a cleangot, ott magadat osztod. Vagy foodpanda, wolt. Én egyiknek sem dolgoztam, de erősen gondolkodom a váltáson, mert én is estizek és alig tudok kb bejárni. Így meg nem fogok érteni a szakmámhoz.

Normál helyen nem tűrik azt, hogy képezd magad. Az nem üzlet a munkaadòdnak, hogy képzed magad, aztán lelépsz onnan, ezért mindent megtesznek, hogy ne legyen esélyed az iskoládra. Ez van. Egyetem mellett meg már 100%-osan olyan melót akarok, ahol be tudok járni rendesen.

2023. júl. 11. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!