Tudom, hogy sertodekeny vagyok, de ez szerintem jogos. Szerinted?
Szobalány vagyok külföldön és csak magyarokkal dolgozok, én 29, ők 50-es korosztály. Néha olyan beszólásaik vannak, és ha visszaszólok, én vagyok a sertodekeny. Volt, hogy a kocsinkat húztuk és többször kicsit neki mentem a falnak, ekkor viccesen, hogy "nekem se adnánanak jogsit" . Mondom haha már elmondtatok egy párszor. Ma az egyik aki semmitse tud németül.. Mondom neki németül, hogy ott a kulcs. Erre ő, hogy ne játszd már meg magad. Mondom miért? Azért mert próbállak tanítani? A másik kolléganőnek is szoktam németül beszélni, ő meg kéri is külön, hogy tanuljon. Erre, mondja az egyik a másiknak, hogy vigyázzon velem mert mindent sertésnek vesz. Akkor volt olyan, hogy az egyik nő azt a furdot takarította amit előző nap én. Kérdezi fennhangon, hogy én, hogy takarítok tükröt? Mondom mi a baj vele? Nem válaszolt, persze ő az a típus aki mindent jobban csinál /tud. Mondom neki, hogy majd a főnököm szól ha nem tetszik neki. Na ő azóta kedvesen beszél velem, lekopogom de nincsenek ilyen beszolasai már.
Volt, olyan is hogy ebédnél azt mondja az egyik, akin van kb 15kilo felesleg, hogy egyél még rádfér.
Érdekes, tudom hogy nagykn érzékeny vagyok, de próbálok kedvesen, korrekten szólni a másikhoz. Ha úgy érzem bántom szóltam és látom rajta, bocsánatot kérek.
"Engem is a magyarok néznek le, nem a kollégák, hanem volt kollégák, meg úgy általában aki meghallja, mit csinálok."
A kollégáid miért néznének le, ha ugyanazt a fos munkát végzik amit te? Az eléggé öntökönlövés lenne. Az sem igaz hogy a "magyarok" néznek le, nyugodtan vegyél részt egy orvosi vagy űrtudományos konferencián és mutatkozz be, hogy szobalányként dolgozol, aztán nézd meg az echte német, angol vagy egyéb bemzetiségűek reakcióját amikor bemutatkozol. Még a biztonsági személyzetet is kihívnák vagy egyszerűen köszönés nélkül otthagynának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!