Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segitseg! A baratom nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! A baratom nagyon sertodekeny! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A baratom 16 en 14 eves vagyok.

Nagyon sokat veszekszunk. Most vagyunk 3 honaposak de mar sok a "problema" altalaban az o "hisztijei" miatt..

Mindenen kepes besertodni

Viszont ha megmondom neki hogy a semmiert hisztizik besertodik azon is..

Peldaul most azon vesztunk ossze hogy az egyik legjobb haverjaval joba vagyok viszont neki van baratnoje es a baratom feltekeny ra mikozben o az en egyik legjobb baratnommel csinalja ugyanezt.

De en ne akadjak ki mert abbol is csak a feszko lesz es az ujjab veszekedes..

Ebbol viszont az lett hogy meg o lett felhaborodva es nemtudom hogy mit tegyek

Mar inkabb megtartom magamnak a velemenyem mert felek hogy elhagy

Mindennel jobban szeretem es o is engem es tudja hogy nem kene hisztiznie de megsem marad abba ez az egesz...

Mit kene tennem? Hogy valtoztassunk? Normalis valaszokat varok elore is koszi:)

14/L

2016. szept. 13. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ilyen hisztis, az nekem elég kiábrándító lenne. Fura. Szerintem vagy beszéljetek meg, vagy szakíts vele. Én nem bírnám hogy a pasim hisztisebb legyen mint én...

14/L

2016. szept. 13. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt hittem, összejöttél az exemmel. Ő még azon is megsértődött, ha megállapítottam, hogy kék az ég.

De nem, ő idősebb.

2016. szept. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!