Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » (tobbi lent) En vagyok bunko...

(tobbi lent) En vagyok bunko vagy o sertodekeny?

Figyelt kérdés

A volt baratnomnek el romlott a gepe,es az unoka tesoja lepett be neki hogy frissitse,es meg kerdeztem az unoka tesojat:"Lopod a facebookjat? xD"csak annyit mondott hogy nem,masnap a volt barat nom fent volt facen eshulyesegbeol meg kerdeztem:

-Te meg loptal gepet nettele eggyutt? xD

-Kabbe

-Mit?

-Azt.

-De konnyen fel lehet huzni xD

-hogy ez mindenen rohog

-Mer jo kedvem van xD foleg ha sikerul vkit ilyennel fel idegesiteni.

-Kabbe

-Voros mar a fejed? xD

-Gyere nezd meg oszt kapsz egy fulest is.

-Csinalj kepet inkabb.....ha tudsz xD

-Hahaa ,f** fej.

-Na mar biztos voros a fejed xD meg a fuled is fustol xD

-Menjel kocsog

-Maradok es vaza vagyok.

(hosszu lett)

2012. jún. 7. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd egy tök xD
2012. jún. 7. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:
El felejtettem mondani hogy most mar utal,es azt uzeni ha leg kozelebb lat ad egy fulest.(amin persze meg most is rohogok xD)
2012. jún. 7. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég nehéz dekódolni, amit írtál. Jól értem, te voltál, aki b@sztattad, és ő nem akart asszisztálni hozzá?
2012. jún. 7. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
igen bunkó voltál, azon kívül pedig bevándorló vagy vagy enyhén debil
2012. jún. 7. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok az.hat akkor :/ am. csak azert szivoztam vele mert 3 evig probalkoztam nalla,2 honapra jottunk ossze,es ki volt kotve se oleles se csok se semmi(nem is ertem hogy ez akkor miert volt jaras)es mikor szakitottunk nem meg mondta a szemembe,2 hetig csak kerult es vegul barat nojevel uzente hogy mar nem akar jarni,mert hogy neki ez igy tul sok,es vegul ki derult hogy o mar mast is ki szurt maganak(akivel nem jott ossze) :/
2012. jún. 7. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi van? Debil vagy vagy mi? Nem én vagyok a bunkó, de nem igaz, hogy nem lehet NORMÁLISAN írni!!

Mindketten idióták vagytok, de vagy kinövitek vagy nem. Ki a fenét érdekel? Te voltál a bunkó, neki meg nincs humora. Vagy ő sem tudja értelmezni, hogy mit írsz.

2012. jún. 8. 08:48
 7/7 anonim válasza:
Egy kissé bunkó voltál...
2012. jún. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!