Az a nevetséges, hogy kijelentetted, hogy kizárólag káros és pont.... és képtelen vagy felfogni dolgokat, hogy ez nem csak így működik.
2023. júl. 28. 06:12
62/82 anonim válasza:
"A tanulmány szerzői elismerték ugyan, hogy a mérsékelt alkoholfogyasztás talán véd a szívbetegségekkel szemben, ám ez az előny nem akkora jelentőségű, mint a rák és más betegségek kockázatának emelkedése."
Erről van szó.
Inkább az a nevetséges, hogy te elkönyvelted, hogy az embernek semmi baja nem lesz az "esténkénti" ivászattól és vagy nem tudod, vagy nem akarod felfogni, hogy ez nem így van.
2023. júl. 28. 06:16
63/82 anonim válasza:
Értelmezd már amit írtam.... még ki is másoltam azt a részt, a maradék emberrel mi van, nekik lett bajuk? Nem. Te kijelentetted, hogy márpedig káros és punktum. Közben meg ott rengeteg másik ember akinek semmi baja nem lett.
2023. júl. 28. 06:21
64/82 anonim válasza:
Te is értelmezd azt, amit én írtam. Attól még, hogy olyan emberek is vannak, akiknek nem lett bajuk az alkoholtól, a dohányzástól, vagy akár a radioaktív sugárzástól, ezek a dolgok továbbra is károsak. Nem a néhány kivételből kell kiindulni.
2023. júl. 28. 06:26
65/82 anonim válasza:
Amit én linkeltem afelett bezzeg milyen jól átsiklottál.... ja hogy akiknek meg hasznos dolog történt az el van felejtve, csak hogy maradhasson a szemellenző.
2023. júl. 28. 06:30
66/82 anonim válasza:
"A tanulmány szerzői elismerték ugyan, hogy a mérsékelt alkoholfogyasztás talán véd a szívbetegségekkel szemben, ám ez az előny nem akkora jelentőségű, mint a rák és más betegségek kockázatának emelkedése."
Talán véd a szívbetegségekkel szemben. De csak talán. És ez az előny is jelentéktelen a káros hatásokhoz képest.
Neked meg ez nem jutott át a szemellenződön.
2023. júl. 28. 06:33
67/82 anonim válasza:
A nagy tanulmány készítői meg a két linkelt cikk többi pontja felett siklottak át....
2023. júl. 28. 06:34
68/82 anonim válasza:
Te már csak tudod, hogy mit szoktak figyelembe venni a szakértők.
2023. júl. 28. 06:39
69/82 anonim válasza:
Tanulj meg olvasni, linkeltem két cikket, is, de már korábban leírtam úgy néz ki azt hiszed, hogy helikopter vagy, és amit helyesnek vélsz az úgy is van, és pont nincs más verzió....
2023. júl. 28. 07:12
70/82 anonim válasza:
Én is linkeltem két cikket, de te csak azt a néhány sort ragadtad ki belőle neked tetsző módon, ami nem ütközik a kis világképeddel. A te dolgod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!